10 спасителни пояса за връзките от разстояние

x


Човек и добре да живее, се влюбва и любовта отлита, но не съвсем, а само в друга държава. И бам – излизаме на арената на връзките от разстояние, където само най-добрите оцеляват. Ние вярваме, че невъзможни мисии няма и поразпитахме истинските сървайвъри кое им е помогнало да запазят чувствата си без да охладнеят. Ето и кои са спасителните пояси:

Комуникирайте и бъдете креативни!
Не подценявайте силата на малките жестове като едно “Добро утро” и “Лека нощ”, но не ограничавайте комуникацията до тези фрази. Споделяйте моменти от деня си и се постарайте да избягате от монотонното общуване, което бързо се изчерпва – изпращайте си смешни видеа (филтрите на snapchat хич не са за подценяване като помощно средство), разменяйте си снимки с кратки послания, пускайте си музикални поздрави един на друг, гответе заедно по скайп, разказвайте за книгите, които четете, местата, които посещавате. Ключът е в споделянето!

Спрете с драмата!
Всичко е в главата ви, не го забравяйте! Опитайте се да приемете раздялата от разстоянието като предизвикателство и полезен тест за връзката ви, а не като предизвестен край, съпроводен с китайски мъчения. Ако се справите сега, ще се справите с всичко!

Бъдете честни!
Сега е моментът да бъдете прями, ама наистина прями! Споделете какви са очакванията ви по време на връзката от разстояние един с друг, за да няма изненади на по-късен етап и да откриете (по неприятен начин), че очакванията ви се разминават. Ок ли сте с отворена връзка в периода на раздяла? Не сте? Кажете го сега!

Пътувайте, за да бъдете заедно!
Внимание, ключов момент за оцеляването на връзки от разстояние! Стягайте багажите за всеки по-дълъг уикенд. Редувайте се кой да пътува и планирайте срещи не само в държавите, в които живее единият или работи другият, но и в междинни дестинации, които да опознаете заедно, нещо като неутрална територия. Наслаждавайте се на всяка минута заедно – целувайте, докосвайте, прегръщайте, оставете пеперудите в стомаха ви да си пърхат на спокойствие.

Ценете времето сами!
Половинката ви може да не е до вас, но това не означава да пренебрегвате щастието от споделеното време със семейството и приятелите ви. Тренирайте, рисувайте, припомнете си любимите хобита или изгледайте на спокойствие сериала, който отдавна отлагате. Не се фокусирайте върху партньора си маниакално на 100 процента

Избягвайте поводите за съмнения!
Не изолирайте семействата и приятелите си от връзката ви, споменавайте ги в разговорите, споделяйте и с тях самите. Защото догадките раждат слухове, а слуховете пораждат недоразумения, а те са последното, от което се нуждаете, когато се борите връзката ви от разстояние да пребъде и устои.


 


Бъдете романтични!
Зелена светлина за писмата, написани на ръка. Изпращайте си картички и малки сувенири, бонбони и други подаръчета, когато пътувате. Цветята за празници (към дамите) също са повече от чудесна идея, а всички онлайн магазини за цветя, които вече съществуват, улесняват безкрайно случването на този романтичен жест.

Разменете си талисмани и ги пазете!
Преди половинката ви да замине, разменете си подаръци със специална сантиментална стойност, които да пазите като символ на връзката ви, докато сте разделени – флашка с любимите ви песни, на които сте имали красиви моменти заедно, ключодържател или сувенир от пътуване, което е било емоционално и за двама ви. Може да е нещо дребно, но да носи енергията на тези спомени, които ви обединяват.

Силата на социалните мрежи!
Харесвайте постовете си, споделяйте на стените си музика, интересни статии или друго, което ви е направило впечатление. Не се превръщайте в денонощни столкъри, но и не забравяйте да засвидетелствате тези малки жестове на внимание, грижа и внимание към интересите на другия.

Настройте се позитивно!
Ще има трудни моменти, ще има и самотни, но не се предавайте, бъдете позитивни и благодарни, че макар и половинката ви да не е до вас в този конкретен миг, вече сте открили любовта! И празнувайте тази любов!

Текст: Fashion Inside

Снимки: Unsplash

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

“Никога няма да бъдеш стилна, освен ако не поемаш рискове.” – Риана

Ако сте пропуснали
Най-четени