Бъди модерен – бъди себе си

x

Живеем във време, което опустошава стереотипи и “традиционни” начини на мислене. Живеем във време, в което жената е в главната роля и сама определя правилата на своя външен и вътрешен свят. Вече всяка позиция, визия и мнение са свободни ако представляват нашата гледна точка.


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от FEИTY (@fenty) на


Живеем и във време, в което света на модата е пълната противоположност на златната ера на Gianni Versace и (супер слабите) супермодели. Вече това да си модерен означава да се чувстваш добре в собствената си кожа. Означава да използваш дрехите с цел да изразяваш своя характер, а не да закриваш своите недостатъците или да влизаш в строго рамкирани модели на поведение и външен вид.

Живеем в уникално време – модата не е ексклузивен клуб на популярните, а универсална реалност изпълнена с красота във всички размери, цветове и идеи!


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) на


Ако не следвате уникалната Ashley Graham, губите много. Тя е една от пионерките, които отвориха очите на модни гиганти за липсата на plus size модели и колко важно е това да бъде променено за младите поколения. Отне време, но в момента Ashley Graham е истински супермодел – взривявала е подиуми на брандове като Tommy Hilfiger и Michael Kors. Има колаборация с Marina Rinaldi и се сдоби със своя собствена корица на American Vogue тази година. Но това очевидно не е достатъчно за Ashley Graham, защото има и собствен подкаст “Pretty Big Deal” – вдъхновяващ проект, в който жени лидери от различни индустрии разказват за трудностите и уроците, които са научили в личен и професионален план.


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) на


Точно заради смели личности като нея, модни дизайнери – от street style до couture – вече предлагат повече размери на творенията си. Модели, които представляват различни култури и обиколки на кръста, се разхождат по модния  (или виртуалния)  подиум и по този начин карат малки момичета от всички краища на света да мечтаят смело и да обичат тялото си такова, каквото е.

Да не забравяме и емблематичната Rihanna, кралицата на разбиване на стереотипи. Миналата година дебютното й шоу в Ню Йорк за представяне на колаборацията Savage x Fenty за дамско бельо разби всички очаквания и спечели титлата за бранда заместител на Victoria’s Secret. Под формата на спектакъл – включващ мода, музика, театър, цирк – Savage x Fenty беше представено от момичета от всякакви размери, култури и цвят на кожата. Ревюто показа как модерната жена не определя какво е секси спрямо това какво искат мъжете, а спрямо това какво иска тя самата.


 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Normani (@normani) на


Всички сме различни и това прави света интересно и красиво място. Това да носим един и същи размер дънки или да се успокояваме, че сме се родили с правилния цвят на кожата не са неща, които се приемат от модерния и буден човек. Точно обратното – колкото повече цвят и нетрадиционност ходи по дадена улица, толкова по-автентична е тя.

Текст: Елина Боева

Снимки: Instagram

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени