Fashion Inside на 10: звездното парти

x

Fashion Inside не спира да вдъхновява вече десетилетие. Десетилетие, изпълнено със стил във всичките му форми…

По всяко време на деня, месеца или годината, екипът създава интригуващо съдържание, което да донесе в живота ви полезна информация, развлечение и положителни вибрации.

Зад всичко това обаче седят много труд и усилия, които заслужават да бъдат отпразнувани! 

С много вълнение и заряд на 16 ноември в магичната атмосфера на Carrusel Club, празненството по случай първата ни декада остави множество топли спомени в сърцата на всички.



Ако трябва да ви разходим из партито дори и само с думи, то определено ще останете очаровани…




Започваме със снимка на нашата стена на славата, заедно с блестящите Диана и Десислава – основатели на Fashion Inside. След като сме се поздравили и някак всички сме се харесали – продължаваме с чаша BOUTIQUE WINE COLLECTION за начало и заемаме местата си, докато похапваме от вкусните деликатеси, подготвени от партньорите ни „BLAGODARIA.bg”. Добавяме още малко разкош към всичко с  „1 метър шоколад” и ето, че партито официално започва.



От сцената се раздават награди за спазилите дрескода „Звездата си ти!” и съвсем в реда на нещата, всички се чувстват звездно!

А както подобава, и наградите са такива: луксозна козметика на Sisley и Eisenberg, парфюми на Jimmy Choo, Guerlain и Mercedes Benz – предоставени от официалния дистрибутор на марките Козметик плюс, най-добрата грижа за коса от Balmain hair couture – предоставена от Selena Es – официален представител на бранда за България, шоколади от 1 метър шоколад, специална бутилка вино от Domaine Boyar, ваучери от Blagodaria.bg и Adela Cake, както и великолепните книги от издателство Life Time Publishing. Голямата награда на Biologique Recherge, бе предоставена на звездата на вечерта – любимият ни Стефан Илчев.






Наградите са раздадени, настроението е приповдигнато и когато вече си мислим, че няма как да стане по-добре, магнетичният Стефан Илчев и DJ Александър Савов предизвикват всеобщ възторг и празнично настроение гостите с незабравима сценична програма, създадена специално за събитието. 

И така всичко продължава по традиция. Хубава музика, вино, танци, добро настроение сред изключителни хора – звучи като рецепта за запомняща се вечер. Можем да потвърдим – такава традиция ще има! 






Естествено, няма рожден ден без торта. Под звуците на “Happy Birthday”, четириетажната сладка изненада от Adela Cake става център на вниманието и оставя вкусовите ни рецептори, в унисон с душата, да се наслаждават на всичко около тях…





За финал ще си позволим да използваме любимо клише:

Просто ей така… Отпразнувахме 10 години, в които за нас беше удоволствие да правим дните ви по-красиви, елегантни и вдъхновяващи. Бъдете с нас и в следващите 10, защото имаме какво да ви разкажем!



Текст: Наско Фотев

Снимки: Fashion Inside

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Забров принт и нотка екстравагантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени