Обичай неспасяемo и пази лятото в сърцето си!

x


Сърцето ми мижи засрамено и плахо моли да ти честитя деня, в който си роден. Гледам немигащо и държа телефона си с потреперващи пръсти. Събирам букви, смелост и смисъл. За да ти пожелая света, който заслужаваш. Цял, цветен и твой.

Разхождай се по картата му като завоевател на гледки и хоризонти и оставяй парченце от себе си на всяка покорена точица от атласа. Няма да се загубиш, обещавам ти!

Обичай неспасяемо и бъди дори по-обичан ти. Срещай пъстри хора с шарени съдби. Вслушвай се в историите им. Не знаеш кога непоисканото им добро ще се изправи на прага ти.

Почувстваш ли се някога по-мъничък от карфица, загубиш ли дирите на щастието, не унивай. Потърси море. То всичко лекува. Невидими рани и счупени мечти. Довери страховете си в голямото синьо и ги остави да си идат по вълните.

Пази лятото в сърцето си дори когато зимата се промъква на пръсти в душата ти. Не ѝ се давай. По-силен си от нея. По-силен си, отколкото някога си вярвал изобщо.

Бъди смел, но не се бой да бъдеш и раним. Доверието е единственият хазарт, на който си струва да заложиш. Всичко.

Колкото повече обич даваш, толкова повече обич ще получиш. Но не равни порции и не веднага. Любовта е своенравна дива котка, но и тя има нужда от стопанин. И твоята ще те намери, когато си най-готов да я срещнеш и задържиш в живота си.

Намери своя мир, опознай прошката и се научи да забравяш всичко, на което му е писано да си иде. Вярвай в приказките, в чудесата, във всичко, което самият ти си – магия.

Честит празник, момче магия.

Държа телефона си в ръце и искам да ти честитя деня, в който си роден.

Но не за мен.



Текст: Александра Тошева

Снимкa: Unsplash

@naletu и @ignitedit

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчен стайлинг по две.

Ако сте пропуснали
Най-четени