Щастието живее на Градина

x


По скучните карти Градина е микро точица на брега на морето, къмпинг, на въздишка разстояние от Созопол. Тая работа е само за прикритие обаче, ще ви подшушнем ние. Тука живеят най-красивите залези и най-капризните бедствия.

Градина е дом, изплетен от чорлави усмивки. Килимът ни е от борови иглички и мъничко боцка, стените ни се люлеят, но винаги се намира по някой хамак за подслон на нечакани гости. За закуска сервираме филии с лютеница и песен, донесена от бара по съмване. А всеки, който отплава обратно ни завещава по нещо — бутилки (за опразване и писма), забравени чорапи, чаши, плакати или парченце сърце. Тука намериш ли си приятел — да знаеш, завинаги е. На Градина най-хубаво се обича и най-звънко се смее. Тука се подреждат чакри, мисли и смисли. И се раждат истории, които да топлят по няколко зими.



Градина лекува. Белези и рани, от които гърлото пари, а зениците потъмняват от спомени. И изпълва душата с най-топлото синьо и обич на едри вълни. Колкото можеш да прегърнеш, да носиш и да раздадеш.

Градина е щастливо корабокрушение и капан, от който не ти се излиза. Пясъкът те гъделичка, морето ти пее приспивна песен, а слънцето се закача и те щипе по бузите.

Градина е урок по просто щастие — спане под звезди и събуждате до вълни. Дзен от музика, шарени коктейли и съдби, които им е писано да се омешат.

Тук можеш да срещнеш най-добрите си приятели, преди още да си разбрал, че сърцето ти ги е избрало, за да му пазят лято. Можеш да се влюбиш или да стоплиш строшенето си на кaрфици сърце.

На Градина може да ти се случи и невъзможното. Само събери сили да си го пожелаеш.

А после си събери и багажа.



Текст: Александра Тошева

Снимки: Мери Калъчева 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени