Жените, които знаят какво искат…

x


Няма много жени, които знаят какво искат… Странно започва този текст, нали? Така ли е наистина, или просто така ви се струва, защото…

Една жена минава през много етапи в живота си, преди да разбере най-важното, което иска… И първо трябват уроци по живот, трябват и въпроси, чиито отговори не знаем. После трябва да преживеем отговорите, да ги приемем, да се научим да ги обичаме и след това да искаме… да искаме какво обаче?

Една жена разбира какво иска когато преживее първата си голяма раздяла. Тогава стават ясни няколко неща: че любовта е сляпа само за известно време, че правилният мъж и първата голяма любов са две различни неща, че имаш сила и сърце да преживееш всичко и че хората са различни в своите представи за живот и понякога просто се разминават… за добро.

Една жена разбира какво иска, когато осъзнае, че голямата любов не е като в приказките – тя е нейната приказка. Тогава се разбира, че “истинската” значи само нейната. Не тази, която разказват историите или тази, която описват клишетата, измислени от другите, а тази, която е за нея, само нейната. Тази, която може сама да отгледа, да създаде и да се грижи за тази любов. Да прави това, вече разбирайки и осъзнавайки, че само тази любов с времето става все по-хубава и колкото и да се оглежда, не би я сменила с нищо друго.

Една жена разбира какво иска, когато повярва в себе си. Тогава няма значение, дори целият свят да ти ръкопляска или да не те харесва. Имат значение само хората, които обичаш и те обичат, тези, които са до теб и споделят радостта ти или подават рамото си, за да опреш глава, когато овациите притихнат… Тогава могат да бъдат преминати всички предизвикателства, всички високи летви да бъдат прескочени.

Една жена разбира какво иска, когато повярва, че не е грешно да искаш повече. Във време, в което жените са хулени за това, че искат много, да осъзнаеш, че не грешно да искаш повече, е сила. Да искаш най-доброто за себе си и близките си хора – това е любов, грижа, стабилност, сигурност и свобода. Свобода, която ти дава много повече пространство да обичаш, да приемаш и да помагаш.

Една жена разбира какво иска, когато осъзнае, че има какво да даде. Няма по-хубаво усещане от това да знаеш, че можеш и имаш какво да дадеш на хората около теб. Че можеш да възпитаваш дете, че можеш да отглеждаш любов, можеш да постигаш своите малки и големи победи дарявайки, разбирайки, знаейки, давайки…

Една жена разбира какво иска, когато се научи да слуша сърцето си. Тогава тя може да прескочи планини, океани, да мине през места, през които иначе дори не би дръзнала да припари. Тогава мечтите стават реалност и всички малки победи водят до голямата иначе невъзможна цел. Не защото изведнъж е станала възможна, а защото само сърцето стопява страха и знае най-добре къде иска да бъде.

Една жена разбира какво иска, когато поиска любов. Защото има сила и сърце да преживее всичко, защото знае, че нейната любов е най-голямата, защото е повярвала в себе си и иска най-доброто за нея и за близките ѝ хора.

Знae, че има какво да даде , страхът се е стопил, а тя само слуша сърцето си…

Текст: Fashion Inside

Снимка: Ilyuza Mingazova – Unsplash

Вижте още:

Открих себе си след полунощ

Когато пътят стана любов и други уроци по щастие

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в офиса, направете го стилен.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ