Хю Лори, който знае как да ни разсмее, разплаче и вдъхнови

x


Актьор, писател и музикант – само малка част от многообразието от таланти на Джеймс Хю Калъм Лори или накратко – Хю Лори. Роденият на 11 юни комик, превъплътил се блестящо в ролята на ексцентричният д-р Хаус, е също толкова необикновен и впечатляващ в реалния си живот. Висок е 195 см, баща на три деца, маниак е на тема мотоциклети и свири на пиано, китара и хармоника. Всички помним страхотния концерт, който изнесе преди броени години в зала 1 на НДК. Няма да премълчим и факта, че Хю Лори е благодетел на сиропиталище в Уганда. Нестандартното му чувство за хумор пък се превърна в негова запазена марка.

И понеже не спира да ни удивлява и вдъхновява, събрахме едни от най-емблематичните му мисли за живота, любовта и Бог.„Майка ми винаги ми казваше, че две грешки не правят една истина. Но никога не каза нищо за четири грешки и винаги смятах това за подозрително.”

 

„Момичетата са сложни. Указанието за употреба към тях е 800 страници, но липсват глави 14, 19, 26 и 32, а освен това и преводът е ужасен. ”

 

„Любовта е дума. Звук. Нейното свързване с определено усещане е произволно, неизмеримо и напълно безсмислено.”

 

„Всеки ден е възможност за по-добро утре.”„Проблемът е, че се притеснявам от много неща. Тревожа се за всичко. Не мога да спра да мисля за нещата през цялото време. А най-деструктивното от всичко е, че винаги е в ретроспективен план. Губя време, мислейки за това какво е трябвало да кажа или направя.”

 

„Хората ще оцелеят и ще открият щастието. То идва само тогава, когато не го търсиш отчаяно.”

 

„Надявам се, че тийнейджърът в мен ще хареса и прости на 50-годишното ми аз.”

 

„Болката е събитие. Тя ти се случва и се справяш с нея по всевъзможни начини.”

 

„Целта на живота не е да елиминираме нещастието, а да го сведем до минимум.”„Не съм вярващ, но вярвам, че ако имаше Бог или Съдба или нещо друго, което е отговорно за нас, и видеше, че приемаме нещо за даденост, то щеше да ни го отнеме.”

 

„Не съм религиозен… Фен съм на науката. Вярвам в нея. Смирен съм пред фактите.”

 

„Най-доброто качество на парите, което съм открил до момента, единственият им позитивен аспект е, че можеш да ги използваш, за да купуваш неща с тях.”

 

„Честно казано, колкото повече остарявам, толкова по-малко знам. Продължавам да срещам хора – и стари, и млади, които изглежда са натрупали много повече знания и умения или са наясно кои са и какво правят. Аз все още се чудя.”

 

„Тичам по 6-8 мили на ден, вдигам тежести и играя аеробика в обедната почивка. Освен това много лъжа, и на това дължа стройната си фигура.”

 

„Едно от най-разочароващите неща, с които можеш да се сблъскаш: да направиш една грешка, а десет хиляди души да започнат да хвърлят камъни по теб.”Текст: Велиана Симеонова

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Цветни детайли при мрачно време!

Ако сте пропуснали
Най-четени