Наум Шопов-младши: „Искам да ми се случват различни неща“

x

Наум Шопов е едно от новите лица на телевизионния екран. Бързо се превърна във всеобщ любимец и предизвика огромен интерес. Искахме да разберем за какво мечтае, ще продължи ли с киното… как намира време за всичко и какво най-много обича. Представяме ви един предколеден разговор с него, а като го препрочитаме… сякаш ни става по-спокойно. Защото хората, които се занимават с любими неща, излъчват спокойствие. Точно като Наум.Знаем, че завършваш медицина, как направи завой към актьорството? Ще продължиш ли да се занимаваш с това или беше предложение, на което не можеш да откажеш?

Все още не съм завършил. Завърших семестриално, сега остават само държавните изпити. Няма да се занимавам с актьорско майсторство, моята цел е медицината. „Откраднат живот“ беше само флирт със семейната професия.

Син си на Христо Шопов, внук на големия Наум Шопов, Лиза Шопова е твоя леля… можем да продължим до безкрай. Как ти дойде идеята за медицина? Толкова тежка, различна и трудна професия в едно актьорско семейство.

След тежък сблъсък с биологията, не по мое желание, осъзнах, че ми е много интересна, а актьорско майсторство е чудесна професия, просто не за мен. Комбинацията от тези обстоятелства ме насочи към медицината.Очакваше ли такъв успех с ролята в „Откраднат живот“? Камерата определено те обича.

Въобще не знам какво очаквах. Когато влязох в проекта нямах никаква идея в какво се забърквам и ми отне известно време, за да се пригодя. Когато това вече се случи, започнах да се чувствам много добре на терен и работата вървеше доста по-лесно и приятно.16-годишното момче Наум щеше ли да повярва на всичко това, което му се случва?

Със сигурност не би повярвал. Животът ми в момента е толкова динамичен и разнообразен. Не съм сигурен, че 16-годишното ми аз би приел с лекота липсата на време за компютърни игри и мързелуване.

Имаш всички предпоставки да заминеш навън, но ти остана тук. Вярваш ли, че както пише на един софийски графит България е супер яка?

Да, смятам че ако се стараеш и имаш поглед над нещата, в България можеш да живееш чудесно.Сигурно страшно много хора в момента искат да са в приятелския ти кръг. Имаш ли верни хора, на които знаеш, че можеш да се обадиш в 4 сутринта, те да не ти задават повече въпроси, а веднага да пристигнат при теб?

Иска ми се да го вярвам. В последната година не съм имал достатъчно време за тях. Надявам се да ми простят за това.

За какво мечтаеш? Честно.

Метая за успех и работя усърдно по въпроса. Искам да докажа, че с работа и акъл можеш всичко и навсякъде.

Разкажи ни за твоята красива любов с Теа. Защо според теб днес толкова хора бързо си омръзват, изхабяват, търсят друг. Как успявате?

Защото не намират това, от което имат нужда. Ние се намерихме и сме изключително щастливи заедно.Кое е онова нещо, което те кара да летиш, да вървиш няколко метра над земята?

Обожавам високите скорости, бързите автомобили и спортния начин на шофиране. Разбира се, в условията и обстоятелствата, които го позволяват.

Правиш много неща едновременно, всичките успешно, как успяваш? Не чувстваш ли умора понякога? Откъде намираш сили за още един натоварен ден?

Аз съм нормален човек като всички останали, но искам да ми се случват различни неща, които рядко са характерни за един-единствен човек. Просто имам късмета да съм зает с неща, които обичам.

Три филма, които никога, ама никога не биха ти омръзнали. Филми-уроци?

Coach Carter (Треньорът Картър), Any Given Sunday (Всяка една неделя), Rounders (Комарджии).И за финал: какво си пожелаваш за Коледа? На себе си, на любимите хора.

Пожелавам им здраве и упоритост, за другите неща ще работим заедно.

Весели празници, благодаря за вниманието!

Текст: Теа Денолюбова

Снимки: Nova TV, Facebook, Press

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Костюмът в бяло – свеж полъх в есенен ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ