Снимка на деня: Джейн Фонда и блясък в черно от Valentino

x

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harper’s BAZAAR (@harpersbazaarus)


Джейн Фонда блести по-ярко от всякога на корицата на априлския Harper’s Bazaar! Какво можем да кажем за 83-годишната актриса, една от най-големите красавици на Холивуд, активист, феминист, модна икона? Черно-белите фотографии на Марио Соренти говорят сами…

Звездата, която в момента живее във Вашингтон, има зад гърба си три брака, последният от които приключва през 2001 г. Двайсет години по-късно Джейн признава, че причината за разделите й с френския режисьор Роже Вадим, с политическия активист Том Хейдън и с основателя на CNN Тед Търнър e може би самата тя. „Мисля, че не съм способна на близост.“ Споделя, че в живота й са я привличали предимно мъже, които не очакват от нея да се разкрие напълно пред тях, съответно и те са поддържали определена дистанция.

„Част от причината да вляза във връзка с мъж, е усещането, че той може да ме отведе по нов път“, казва Фонда и допълва: „Привличат ме хора, които могат да ме научат на неща и чийто живот е различен от моя, и тогава мога да се отдам.“ Заявява, че не иска да бъде във връзка повече, но и че в същото време си фантазира как се запознава с някой професор или изследовател, който е способен да обича истински и да се грижи за жената до себе си. Тогава тя вероятно би опитала, за да види дали ще се получи. Проблемът е, че бих искала по-млад мъж. Не е ли ужасно?“, откровена е както винаги Джейн.

Относно киното и телевизията дъщерята на Хенри Фонда и носителка на два Оскара споделя, че никога не е имала желание да се пробва като режисьор, въпреки че неведнъж нейни колеги са й давали тази идея, Робърт Редфорд например. С него Джейн има два актьорски тандема, снимани в интервал от 50 години – „Боси в парка“ (1967) и още по-чудесния „Душите ни през нощта“ (2017). „Това, което обичам в правенето на кино или телевизия, е съвместната работа, хората, които работят заедно. Никога не съм обичала да бъда водеща фигура. Тогава замръзвам.“ Сериалът „Грейс и Франки“, където Джейн Фонда си партнира с Лили Томлин, е един от най-успешните тв проекти в последните години.

„Да знаеш кой си, защо си на тази земя, какъв е смисълът на живота ти. Това е сила.“ Джейн Фонда


Текст: Десислава Найденова – Вичева

Снимка: Instagaram

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

“Никога няма да бъдеш стилна, освен ако не поемаш рискове.” – Риана

Ако сте пропуснали
Най-четени