1664 Blanc – нова премиална бира в България

x

1664 Blanc е най-новата бира в суперпремиалния сегмент в България. Марката се предлага от водещата пивоварна компания у нас Карлсберг България и бе представена на специално събитие, което събра представители на бизнеса, медии и инфлуенсъри.Над 100 гости се потопиха в стилното изживяване на откриването. Те се насладиха на деликатния и неустоим вкус на 1664 Blanc, поднесен добре охладен и в приятна компания. За доброто настроение на присъстващите се погрижи водещият Филип Буков. Авторското меню на шеф Светлана Василева обра овациите още след първата хапка, а танцовото въздушно шоу потопи гостите в стилната и елегантна атмосфера на 1664 Blanc.

1664 Blanc е продукт, който няма аналог на българския пазар. Това е един глобален и модерен бранд – представен е в над 50 страни по света и е една от най-бързо развиващите се марки. 1664 Blanc е бира със стил, която предизвиква нормите и дава един различен прочит на традиционния бирен вкус. Новаторството винаги е било част от нашето ДНК като компания. С лансирането на 1664 Blanc,  ние отново правим стъпка напред, към бъдещето. Нашата цел е до 10 години всички да сме част от тази революция, в която бирата ще дава едно ново и различно сетивно изживяване.“ – каза по време на събитието Изпълнителният директор на Карлсберг България Теодор Несторов.„Тази вечер сме тук, за да ви представим не просто бира, а пътешествие към вкусове и наслади с лековато цитрусов туист. Бирата вече не е просто напитка, тя е стилен аксесоар. 1664 Блан не е просто бира, тя е разказ, който ни води в сърцето на Франция. Елегантният дизайн на бутилката е вдъхновен от архитектурата на Айфеловата кула, а синият цвят е символа на доверие и искреност!“ – коментира Камелия Павлова, Директор Маркетинг в компанията.

„Категорията на супер премиалните бири е най-бързо развиващият се сегмент през последните 3 години. През 2023 той се е увеличил с цели 27%, като очакванията са да продължи да се развива с бързи темпове. Това се дължи на промяната в предпочитанията на потребителите, които все по-често избират международни марки бира с доказан произход и високо качество, а също така искат да получат едно ново и различно изживяване. Това е особено видимо при по-младите хора, които вече търсят интересни вкусове, които да ги изненадат и да провокират любопитството им. Радваме се, че имаме възможност да предложим един изключителен продукт, който носи в себе си стил, но и неочаквана нотка на изненада.“ –  допълни Красимир Лазаров, Директор Продажби в Карлсберг България.1664 Blanc е лека и освежаваща бира с фин вкус и цитрусови нотки, която превръща всеки момент от ежедневието в специално и стилно изживяване. Тази напитка съчетава в себе си елегантността в ежедневието, в комбинация с перфектен вкус и неочакван туист с намигване към забавната страна на живота.

1664 Blanc е вече на пазара, а повече информация можете да откриете на www.carlsbergbulgaria.bg, както и в социалните канали на марката в Instagram / facebook / YouTube


Текст и снимки: ПР

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени