Alqvimia – химията на нашата красота

x

Съвременните идеали за красота следват насоките, диктувани от социалните мрежи. Жените искат да изглеждат като модифицирани снимки на модели, и този капан е отвел много от тях в бездната на погрешната идентичност, не само на тяхното физическо тяло, но и на тяхната визия за себе си. Един нов за България бранд иска да разчупи тези погрешни стереотипи, и да ни покаже, че всяка жена вече е красива по природа, просто защото е ЖЕНА.ALQVIMIA – зад вълшебното име се крие бранд създаден през 1984 г. от визионера Идили Лизкано, в съответствие с неговата концепция за холистична натурална козметика, базирана на биологична химия и най-чисти етерични масла. ALQVIMIA ни предла повече от набор от козметични продукти. Тя предоставя персонализирани преживявания с изящни ритуали, за да гарантира, че кожата ни изглежда здрава, подхранена и регенерирана, с красив естествен блясък.

Тяло, което е извън равновесие, може да се прикрие като красиво с грим и дрехи, които стилизират силуета му, или с хирургични методи, които прикриват несъвършенствата. Зад целия фалш обаче винаги ще има болест, несигурност и блокажи.

Обратно на това, здравото тяло, обгрижвано и почитано от здравия дух, винаги ще бъде красиво, а красотата му ще бъде истинска, и несравнима с изкуствената красота. Здравият дух не съзерцава несъвършенствата в тялото си, тъй като е свързан с присъщата божественост на всяко човешко същество. Така разбшраме, че всяка от нас е перфектна и всяка черта, която ни отличава от другите е знак, който ни прави уникални и специални.В ALQVIMIA  искат да накарат клиента да разбере, че не става дума за борба просто с проблема на кожата, а за подпомагане на търсенето на хармония и баланс, така че тя/той да започне да цени и обича себе си за съвършеното същество, което е. Силата на етеричните масла и продукти, когато са свързани с нейната/неговата душа, връщат и карат всяка жена/мъж да види същността си, за да се обича и да се приеме с благодат.

Чистотата и свежестта на 100% естествени съставки, заедно с овладяването на формулите, замислени по автентичен и древен начин, и създавани повече от 30 години в собствено производство в La Garrotxa, превръщат маслата, балсамите и лечебните продукти в уникални творения с луксозни текстури и пристрастяващи аромати. Обещават да ни обгръщат с чиста природа, благодарение на най-висококачествените растителни екстракти и най-възвишените и свежи етерични масла от цял свят.

Продуктите се създават бавно и на ръка, като се работи в хармония с времето, отделяно от природата за постигане на такива възвишени резултати. Звучи вълшебно, нали?

В ALQVIMIA всички творчески, формулиращи и производствени процеси следват максимална чувствителност и уважение към околната среда. С този малък принос те се стремят да подобрят качеството на живот на днешните поколенията и бъдещето на цялата планета.

Добре дошла ALQVIMIA, добре дошла магия!Текст: Fashion Inside/ПР

Снимки: ПР

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени