Аз не мога без моя фризьор, а ти?

x


Фризьорската професия може да изглежда лесна и не много сериоза, но всички знаем, че не е така. Да спечелиш доверието на клиента изисква много работа, обучение и отдаденост. Затова SELENA ES стартира кампанията АЗ НЕ МОГА БЕЗ МОЯ ФРИЗЬОР в подкрепа на бюти бранша, с акцент точно върху ФРИЗЬОРСКАТА ПРОФЕСИЯ. Целите на кампанията са да популяризира професията фризьор, да повиши знанията, да повиши нивото на услугата, и най-вече да вдъхнови професионалистите.
В кампанията ще вземат участие популярни лица в България, които имат отношение към косата си, както и успешни професионалисти фризьори. Специална фотосесия ще цели да насочва вниманието на клиентите към професионалната грижа за косата, значението на това да посещават своя салон за красота, да се доверяват на експертите фризьори и да имат специално отношение към своята коса.
Също така, в АЗ НЕ МОГА БЕЗ МОЯ ФРИЗЬОР участие ще вземат успешни професионалисти фризьори в България, които ще споделят в социалните си мрежи снимки от салона със специалните рекламни материали и ще предадат своето послание към фризьорския бранш.

Към кампанията Selena ES ще лансира безплатни технически обучения, които ще са отворени за всеки фризьор, който иска да повиши знанията си. Цялата кампания и всички обучения можете да видите ТУК.


Текст: Fashion Inside

Фотограф: Костадин Кръстев- Коко
Стилист: Цветомир Горанов
Коса: Милен Иванов
Асистент коса: Милен Илиев, Златко Сачкарски
Грим: Алина Манова/ Георги Русев

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени