DESIGN PEOPLE 2023 – DIBLA проведе годишния си форум

x

Design>People 2023, водещото събитие за материали, технологии и иновации за интериорен дизайн, в България, се проведе за осма поредна година с необикновено издание. Екипът на Dibla организира изключително тридневно събитие, което остави трайно въздействие върху присъстващите.100 експерти от индустрията и представители на 21 водещи компании, се събраха в луксозния хотел Paradise Beach, Свети Влас. Събитието предостави уникална възможност за нетуъркинг, споделяне на знания и проучване на тенденциите в интериорния дизайн.

„Горди сме да насърчаваме връзките между представители на гилдията и бизнеса“, каза Симона Заркова, творчески директор и организатор външни прояви в Dibla. „Истинската същност на това събитие е в хората и партньорите, които го правят специално. Откриването, включващо гала вечеря и представянето на годишния каталог на Dibla, „Най-доброто от интериорния дизайн 2022 г.“, даде тон на събитието. Присъстващите дизайнери и архитекти, бяха посрещнати с работни каталози, мостри, материали и инструменти, щедро предоставени от участващите компании.Вторият ден показа висококачествени презентации и специална демонстрационна зона, където дизайнерите разглеждаха най-новите продукти. Присъстващите оцениха наситената, но ефектна програма и неформалната, празнична атмосфера.
Събитието отпразнува и 20-годишнината от създаването на Националната платформа за интериорен дизайн, която стартира през 2003г. като форум на интериорни и продуктови дизайнери, където те да обменят опит и да споделят идеи. Оттук стартират някои от най-популярните и вече утвърдени в страната и в чужбина български имена в бранша.Текст и снимки:ПР

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сако с вълна и каре VERYCHI

Сако с вълна и каре VERYCHI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо сако от туид Happiness İstanbul

Късо сако от туид Happiness İstanbul Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Модата е като яденето, не трябва да се придържате към едно и също меню.

Ако сте пропуснали
Най-четени