DESIGN PEOPLE 2023 – DIBLA проведе годишния си форум

x

Design>People 2023, водещото събитие за материали, технологии и иновации за интериорен дизайн, в България, се проведе за осма поредна година с необикновено издание. Екипът на Dibla организира изключително тридневно събитие, което остави трайно въздействие върху присъстващите.100 експерти от индустрията и представители на 21 водещи компании, се събраха в луксозния хотел Paradise Beach, Свети Влас. Събитието предостави уникална възможност за нетуъркинг, споделяне на знания и проучване на тенденциите в интериорния дизайн.

„Горди сме да насърчаваме връзките между представители на гилдията и бизнеса“, каза Симона Заркова, творчески директор и организатор външни прояви в Dibla. „Истинската същност на това събитие е в хората и партньорите, които го правят специално. Откриването, включващо гала вечеря и представянето на годишния каталог на Dibla, „Най-доброто от интериорния дизайн 2022 г.“, даде тон на събитието. Присъстващите дизайнери и архитекти, бяха посрещнати с работни каталози, мостри, материали и инструменти, щедро предоставени от участващите компании.Вторият ден показа висококачествени презентации и специална демонстрационна зона, където дизайнерите разглеждаха най-новите продукти. Присъстващите оцениха наситената, но ефектна програма и неформалната, празнична атмосфера.
Събитието отпразнува и 20-годишнината от създаването на Националната платформа за интериорен дизайн, която стартира през 2003г. като форум на интериорни и продуктови дизайнери, където те да обменят опит и да споделят идеи. Оттук стартират някои от най-популярните и вече утвърдени в страната и в чужбина български имена в бранша.Текст и снимки:ПР

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени