МАРИЯ БАКАЛОВА застава зад КАМПАНИЯТА “АЗ НЕ МОГА БЕЗ МОЯ ФРИЗЬОР”

x

Първата българска кампания с кауза за подкрепа на фризьорския бранш носи името „АЗ НЕ МОГА БЕЗ МОЯ ФРИЗЬОР“ и има за цел да вдъхнови и насочи млади кадри към фризьорката професия. Кампанията обръща вниманието към правилната грижа за косата в ръцете експертите и ще предложи безплатни технически обучения към фризьорите с цел повишаване на техните знания, подобряване на обслужването в салона и по-добро ниво на услугите.Тази година зад кампанията  АЗ НЕ МОГА БЕЗ МОЯ ФРИЗЬОР застава световната кино звезда Мария Бакалова, като пример за младото поколение на завършен артист, осъществил “американската мечта”. Защото в България има талантливи хора и това можеш да бъдеш ти!

Кампанията е вдъхновена от Френския Ренесанс, а брандът BALMAIN HAIR, който предлага висша френска мода за коса застава като официален партньор.  Професионална фотосесия за кампанията през новия сезон беше организирана и заснета от Selena ES в представителния салон на бранда в Париж с участието на Мария Бакалова.На 3-ти октомври в Академия Selena ES Пловдив се състоя и официално събитие, на което бе представена кампанията АЗ НЕ МОГА БЕЗ МОЯ ФРИЗЬОР. Събитието на сезона, организирано от Selena ES привлече множество известни дами и популярни лица, които са фенове на компанията и нейни посланици на красотата. Сред специалните гости бяха: Мария Бакалова, Поли Генова, Лиляна Ангелова, Златка Димитрова, Цветелина Петрова, Ромина Андонова и много други.

Гостите се радваха на красива атмосфера в Ренесансов стил на фона на музиката на Поли Генова, която миналата година също беше част от лицата на кампанията АЗ НЕ МОГА БЕЗ МОЯ ФРИЗЬОР. Събитието беше реализирано и с подкрепата на ПЕРНО РИКАР БЪЛГАРИЯ, а присъстващите на имаха възможност да се насладят на специалната колаборация със страхотни  коктейли от Chivas Regal.За да подкрепи и популяризира фризьорската професия през 2022 г. Selena ES представи за първи път кампания, в която участие взеха популярни лица в България, които имат специално отношение към косата си, сред които Николета Лозанова, Дара, Поли Генова, Емилия, Ромина Андонова и популярни инфлуенсъри като Лиляна Ангелова, Валери Йорданова, Галя Симеонова, Велина Узунова и други, като всички те посочиха защо не могат без своя фризьор.

Текст и снимки: ПР

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени