„Дибла“ 2019 – какво предстои

x


Началото на всяка година е не само време за равносметка, но и момент, в който сме по-мотивирани от всякога да се променяме към по-добро, да поставяме пред себе си нови цели и предизвикателства. Екипът на „Дибла“ не спира да работи в посока успешното отразяване и популяризиране на интериорния дизайн в България и взаимодействието му с бизнеса, и вече е готов със стратегия за дори още по-разнообразни и интригуващи инициативи, които заедно да осъществим през 2019 година.

По нелекия път за постигане на целите ни отново с нас ще бъдат нашите доверени партньори от Годишната ни партньорска програма (скоро очаквайте повече информация за тях), които и тази година ще поддържат тясно сътрудничество с широката общност от професионалисти в областта на дизайна. Повишаващото се реноме на „Дибла“ продължава да привлича интереса и желанието за съвместна работа и на нови фирми, които ще разнообразят допълнително портфолиото от качествени продукти и услуги за интериора, които Платформата препоръчва. С толкова силна подкрепа зад гърба си сме готови смело да надградим вече постигнатото и да ви предложим дори още по-голямо разнообразие от начинания и събития в полза на развитието на интериорния дизайн в страната ни.КАЛЕНДАРЪТ НА „ДИБЛА“

Секция „Новини“ в сайта на „Дибла“ и тази година ще продължи да ви информира за събитията, развитието и новостите в бранша. За 2019 година обмисляме нова рубрика специално посветена на най-интересните и полезни тенденции в областта на интериора. Подкрепа в разпространяването на всички важни за бранша новости ще ни окажат нашите медийни партньори.

Пролетта ще ни посрещне с традиционния ежегоден Национален форум за представяне на материали, технологии и нововъведения в областта на интериорния дизайн „Design>People”, който в началото на април ще срещне 100-те най-добри и успешни интериорни дизайнери в страната с водещите фирми в производството и вноса на продукти за интериора, за да споделят информация за актуалните новости и тенденции в сферата на интериорния бранш.

Годишният каталог „Най-доброто от интериорния дизайн за 2018“ ще бъде представен за първи път по време на Националния форум. Луксозното колекционерско издание представя на страниците си най-успешните осъществени проекти, отличени в националното съревнование DiblaDesignAwards, и публикувани в сайта на Платформата, както и най-добрите актуални продукти на фирмите партньори на „Дибла“.

Лятото ще бъде още по-очаквано и желано от всякога с една от най-новите инициативи на Платформата – „Дибла: Лятно предизвикателство“. Както говори и самото име, това няма да е просто поредният тимбилдинг, а истинско незабравимо приключение, което в рамките на седмица ще постави участниците в него пред поредица от предизвикателства, мисии, отборна игра, загадки и изненади. Една седмица, прекарана на море или планина, далеч от градското ежедневие в компанията на най-добрите и активни дизайнери, с подкрепата на водещи фирми в бранша, е всичко, от което се нуждаете.

„Дибла – Семинар“ е другата нова инициатива на Платформата, която сме предвидили за началото на есента. Семинарът ще предложи богата програма от актуални и интересни лекции, водени от чуждестранни авторитети в областта на интериора, както и от български специалисти в сферата на финансите и правото, касаещи дизайна. Лекторите ще споделят ценен опит и знания, и ще представят най-новите тенденции и актуални технологии.

Националното съревнование за интериорен дизайн DiblaDesignAwards, наложило се като най-значимото и елитно събитие за българския интериорен бранш, отново ще онагледи постиженията и успехите на талантливи български проектанти и ще им предостави достойна сцена, на която да заявят уменията си пред специализирана аудитория и международно жури, съставено от признати и високо ценени в световен мащаб специалисти. Церемонията по награждаването ще предложи на всички ценители на стилния интериор и естетика възможността лично да преживеят магията на най-доброто от родния интериорен дизайн в компанията на най-успешните творци от гилдията в уютна и стилна обстановка.

Ще отпразнуваме края на годината подобаващо с „Коледата е дизайнерска“ – годишно събитие, което организираме, за да благодарим на всички активни проектанти от Платформата за подкрепата по общия ни път към популяризиране и развитие на българския интериорен дизайн. Ще докажем, че заедно сме успели да създадем една сплотена общност, в която дизайнерите с удоволствие обменят опит, идеи и си помагат в общия творчески път.

Текст и снимки: Dibla

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обявяваме събота за ден на точките… останалото щастие вярваме, че само ще дойде!

Ако сте пропуснали
Най-четени