Сам вкъщи… по чорапи

x


Няколко дни преди Коледа вече броим и минутите до празника. Наслаждаваме се на мека зима, мечтаем за сняг (или поне някои от нас), пием топъл шоколад пред екрана на телевизора и сменяме телевизионните програми. Сякаш очакваме всеки момент да зърнем коледните филми, без които празникът няма да е истински. Задължителен в списъка, многобройни пъти гледан, е филмът ,,Сам вкъщи.“ Едва ли има човек, който да не е попадал на него поне веднъж в живота си. Малкият Кевин Макалистър (Маколи Кълкин), забравен от родителите си по Коледа – история, добре позната на всички. Днес актьорът вече е пораснал, но филмите му продължават да пълнят сърцето ни с топлина и уют. Именно за топлина, уют и красота ще си говорим в следващите редове, а заслугата отново е на Маколи. Новото му партньорство с Happy Socks е за истински фенове!Любимата звезда от детството ни си партнира може би и с фаворитите ни сред чорапите. Колаборацията, разбира се, има за цел да ви накара да се почувствате в празнично настроение, да подарите усмивка и същевременно да разнообразите и освежите стила си, чрез цветните и забавни чорапи. Всички обичат Happy Socks напоследък, а в съчетание с Маколи, успехът е гарантиран, а визията ви ще привлече погледите.

Компанията се свърза с мен и ме попитаха дали съм заинтересован от партньорство. Тогава осъзнах, че всъщност имам повече от дузина чифта чорапи на Happy Socks…. Останалото е история.“

Маколи не крие привързаността си към чорапите на марката. Новата колекция е озаглавена „Naughty Or Nice“.Колекция Naughty Or Nice е предназначена, както за подарък на приятелите ви, така и за роднините ви, а и лично за вас. В нея има три разновидности от чорапи, като преобладават червеният и зеленият цвят, очаквано. Елхи, зайчета и цветове, чорапите наистина ще ви накарат да бъдете щастливи, ако им позволите. Може би сте изненадани, че всъщност виждате зайчета. вместо елени, мечета, Дядо Коледа или пингвини – все пак не е Великден. Въпреки това, чорапите са интересни и забавни. Както знаем, в модата всичко е позволено. Всъщност, зайчетата играят роля в живота на актьора и логично, затова той ги е избрал. Кълкин има собствен комедиен сайт, в който ще откриете подкаст, наречен ,,Заешки уши“. Слушали ли сте го?От компанията споделят, че мотивът за партньорството им се е родил, след като са си задали въпроса: ,,Кое е най-разпознаваемото лице по време на празниците?“ Отговорът, разбира се е ясен – актьорът от най-гледания филм по Коледа: ,,Сам вкъщи“. Любопитно е, че Маколи дори е леко изморен от цялото внимание между ноември и януари и не обича Коледа толкова много. Той се шегува, че се е съгласил на партньорството  само за пари, както много други известни личности постъпват. Истината е, че Happy Socks е марка, която бива асоциирана с радост, както и Маколи Кълкин. Следователно сме доволни, че приятелството и колаборацията между тях се появи. Все пак какво по-хубаво от щастието и усмивките на хората, които получават подаръци под формата на чорапи по Коледа?


Текст: Жана Митева

Снимки: Happysocks.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уловете слънцето.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ