Сам вкъщи… по чорапи

x


Няколко дни преди Коледа вече броим и минутите до празника. Наслаждаваме се на мека зима, мечтаем за сняг (или поне някои от нас), пием топъл шоколад пред екрана на телевизора и сменяме телевизионните програми. Сякаш очакваме всеки момент да зърнем коледните филми, без които празникът няма да е истински. Задължителен в списъка, многобройни пъти гледан, е филмът ,,Сам вкъщи.“ Едва ли има човек, който да не е попадал на него поне веднъж в живота си. Малкият Кевин Макалистър (Маколи Кълкин), забравен от родителите си по Коледа – история, добре позната на всички. Днес актьорът вече е пораснал, но филмите му продължават да пълнят сърцето ни с топлина и уют. Именно за топлина, уют и красота ще си говорим в следващите редове, а заслугата отново е на Маколи. Новото му партньорство с Happy Socks е за истински фенове!Любимата звезда от детството ни си партнира може би и с фаворитите ни сред чорапите. Колаборацията, разбира се, има за цел да ви накара да се почувствате в празнично настроение, да подарите усмивка и същевременно да разнообразите и освежите стила си, чрез цветните и забавни чорапи. Всички обичат Happy Socks напоследък, а в съчетание с Маколи, успехът е гарантиран, а визията ви ще привлече погледите.

Компанията се свърза с мен и ме попитаха дали съм заинтересован от партньорство. Тогава осъзнах, че всъщност имам повече от дузина чифта чорапи на Happy Socks…. Останалото е история.“

Маколи не крие привързаността си към чорапите на марката. Новата колекция е озаглавена „Naughty Or Nice“.Колекция Naughty Or Nice е предназначена, както за подарък на приятелите ви, така и за роднините ви, а и лично за вас. В нея има три разновидности от чорапи, като преобладават червеният и зеленият цвят, очаквано. Елхи, зайчета и цветове, чорапите наистина ще ви накарат да бъдете щастливи, ако им позволите. Може би сте изненадани, че всъщност виждате зайчета. вместо елени, мечета, Дядо Коледа или пингвини – все пак не е Великден. Въпреки това, чорапите са интересни и забавни. Както знаем, в модата всичко е позволено. Всъщност, зайчетата играят роля в живота на актьора и логично, затова той ги е избрал. Кълкин има собствен комедиен сайт, в който ще откриете подкаст, наречен ,,Заешки уши“. Слушали ли сте го?От компанията споделят, че мотивът за партньорството им се е родил, след като са си задали въпроса: ,,Кое е най-разпознаваемото лице по време на празниците?“ Отговорът, разбира се е ясен – актьорът от най-гледания филм по Коледа: ,,Сам вкъщи“. Любопитно е, че Маколи дори е леко изморен от цялото внимание между ноември и януари и не обича Коледа толкова много. Той се шегува, че се е съгласил на партньорството  само за пари, както много други известни личности постъпват. Истината е, че Happy Socks е марка, която бива асоциирана с радост, както и Маколи Кълкин. Следователно сме доволни, че приятелството и колаборацията между тях се появи. Все пак какво по-хубаво от щастието и усмивките на хората, които получават подаръци под формата на чорапи по Коледа?


Текст: Жана Митева

Снимки: Happysocks.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Топ с пайети от ISABEL MARANT

Топ с пайети от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от GUCCI

Пуловер от GUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Клин от SAINT LAURENT

Клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Розовото е състояние на духа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ