Изкуството да споделяш

x


Оригинално и артистично концептуално събитие в столичния (k)oncept 7 събра в едно всички основни компоненти на изкуството да споделяш. Създаденият от Марта Игнатова concept store се включи с лекота  в световната тенденция, която обвързва в силна връзка модата, изкуството и комуникацията. Всяко ново събитие излиза извън рамките на традиционна представяне на колекция, а провокира като артистично преживяване. Докосва деликатно сетивността на публиката като я връща към истинската й природа – на създател.

(k)oncept 7 добави още един нюанс на безценното в съвременния свят общуване – формата сподели с приятел. Гостите на модното събитие пристигнаха в компанията на любим приятел, с когото споделиха артистичното приключение и се насладиха на всеки малък детайл от концепцията Сподели с приятел.Официалното представяне на новата модна колекция премина под знака на артистична работилница, в която всеки стана автор на своето мини модно произведение. Тениска с оригинални графити, създаден в момента от поканения артист, провокираше гостите да участват заедно в това незабравимо преживяване с отговорната мисия да довършат у дома креативния процес. По рецепта, завещана от прочут белгийски моден дизайнер, тайната за „запечатването“ на графитите върху памучната тъкан стъпва на една почти математическа формула – 8 минути в затоплена на 150 градуса печка.

Допълнителен вдъхновяващ ефект създадоха коктейлите, стъпващи на основата на един от най-добрите джин напитки в световен мащаб Plymouth, осигурен от постоянния партньор в артистичните приключения на  (k)oncept 7 Pernot Ricard, и сладоледите от Gelateria Naturale.


Текст: Яна Попова
Снимки: Виктор Попов

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петък води със себе си  дълъг уикенд, но и доза есенно лошо време. Първото все пак още…

Ако сте пропуснали
Най-четени