Изкуството да споделяш

x


Оригинално и артистично концептуално събитие в столичния (k)oncept 7 събра в едно всички основни компоненти на изкуството да споделяш. Създаденият от Марта Игнатова concept store се включи с лекота  в световната тенденция, която обвързва в силна връзка модата, изкуството и комуникацията. Всяко ново събитие излиза извън рамките на традиционна представяне на колекция, а провокира като артистично преживяване. Докосва деликатно сетивността на публиката като я връща към истинската й природа – на създател.

(k)oncept 7 добави още един нюанс на безценното в съвременния свят общуване – формата сподели с приятел. Гостите на модното събитие пристигнаха в компанията на любим приятел, с когото споделиха артистичното приключение и се насладиха на всеки малък детайл от концепцията Сподели с приятел.Официалното представяне на новата модна колекция премина под знака на артистична работилница, в която всеки стана автор на своето мини модно произведение. Тениска с оригинални графити, създаден в момента от поканения артист, провокираше гостите да участват заедно в това незабравимо преживяване с отговорната мисия да довършат у дома креативния процес. По рецепта, завещана от прочут белгийски моден дизайнер, тайната за „запечатването“ на графитите върху памучната тъкан стъпва на една почти математическа формула – 8 минути в затоплена на 150 градуса печка.

Допълнителен вдъхновяващ ефект създадоха коктейлите, стъпващи на основата на един от най-добрите джин напитки в световен мащаб Plymouth, осигурен от постоянния партньор в артистичните приключения на  (k)oncept 7 Pernot Ricard, и сладоледите от Gelateria Naturale.


Текст: Яна Попова
Снимки: Виктор Попов

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Въпреки  дъждовното време, днес каним слънцето на разходка!

Ако сте пропуснали
Най-четени