Каним ви на DIBLA DESIGN AWARDS

x

Наградите за интериорен дизайн Dibla Design Awards се открояват като ежегодно събитие, което признава и празнува отличните постижения в сферата на интериорния дизайн. Тази престижна церемония по награждаването привлича значителна аудитория, с над 1200 присъстващи всяка година, което подчертава нейното значение в индустрията.Церемонията DIBLA DESIGN AWARDS е практична възможност за лесно и приятно създаване на полезни контакти и партньорства в най-подходящата за това атмосфера. За осма поредна година от екипа на Dibla са се погрижили истинските ценители на интериорния дизайн, стила и естетиката да могат лично да присъстват на церемонията и да съпреживеят магията на най-доброто от българския интериорен дизайн заедно с най-известните и утвърдени творци в бранша. Празничната обстановка ще бъде допълнена от професионални водещи, приятна музика и коктейл с първокласни напитки. След официалната церемония ви очаква парти с подбрани DJ и музиканти, които ще се погрижат доброто ви и тържествено настроение да се засилят още повече.Разберете от първо лице кои са проектите, привлекли вниманието на авторитетното жури и спечелили гласовете им, като си подарите незабравим подарък – покана за събитието Dibla Design Awards 2023. С поканата си ще имате възможност да се срещнете със съревноваващите се творци в интериорния дизайн и представители на реномираното международно жури, което безпристрастно оцени най-добрите сред най-добрите, както и! Все по-разнообразният състав и все по-високото ниво на журито е красноречиво доказателство за непрестанно повишаващото се ниво на конкурса Dibla Design Awards.

С поканата си освен вълнението, което ще почувствате преди връчването на наградите, фирмите-партньори на Dibla, са подготвили специално обособени зони, които ще докоснат сетивата ви по необикновен и различен начин.Поканата ви дава възможност и за безплатен достъп през всички дни на изложенията Ваканция и СПА Експо и Експомебел  – само трябва да я покажете на входа.

На церемонията по награждаването Dibla Design Awards 2023 ще присъстват над 1200 специални гости – представители на българския делови елит и водещи медии, потенциални партньори, клиенти и инвеститори. Тази година мащабът е много по-голям, което дава възможност на най-добрите проекти в страната да достигнат до още по-голяма аудитория, а на вас присъстващите – да изпитате незабравими емоции!

Ексклузивното събитие ще се проведе на 13-ти март от 18:30ч. в зали 5 и 6 на Интер Експо Център!

Единична или двойна покана можете да закупите от bilet.bg на цени от 70лв. и 120лв. до 4-ти март може да използвате промо код за отстъпка: DIBLADDA24

За повече информация следете dibla.com


Текст и снимки: ПР

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени