Колекцията MOSCHINO [tv] H&M е истински празник

x

Всеки път H&M успява да ни изненада. Творческият директор Джеръми Скот събира своето семейство и приятели, за да покаже настроението, любовта и разнообразието, които са в сърцето на новата колекцията. MOSCHINO [tv] H&M ще стигне до феновете на 8 ноември и вълнението на почитателите на бранда се покачва с всеки изминал ден. Щастливи сме, че сме част от този пир на красотата във всичките й форми.

„Винаги, когато създавам дизайн мисля за приятелите си. The MOSCHINO [tv] H&M lookbook е като своеобразно парти, празнуваме забавлението, креативността и енергията на хората и колекцията,” споделя Джеръми Скот, творчески директор на MOSCHINO.

„Харесва ми как Джеръми успява да улови духа на MOSCHINO [tv] H&M в каталога на колекцията. Това е шумна и забележителна колекция за всеки, който иска да сподели забавлението, независимо кой е и откъде е,” казва Ан-Софи Йохансон, творчески консултант на H&M.

Каталогът е заснет и стилизиран с дългогодишните партньори на Джеръми, фотографът Маркъс Мам и стилистът Карлин Серф де Дадзили.

Пресъздавайки енергията, която MOSCHINO [tv] H&M въплъщава, с целия си поп-блясък, уличен стил и хумор, сред хората, които ни я показват, за пръв път, са Aquaria – победител в RuPaul’s Drag Race, сезон 10; Амая – близначките и инфлуенсърки Ая и Ами; Сакура Брейди – асистентът на Джеръми Скот за MOSCHINO и Пабло Олея – най-добрият приятел на Джеръми и оглавяващият глобалния отдел по PR и комуникации на MOSCHINO. А за онези, които непрекъснато постват или споделят, H&M има още една добра новина. Giphy стикери в Instagram, Snapchat I-message, за да може да ги добавите към своето собствено съдържание. Какво ви казахме, става дума за истински празник! Отдавна не сме попадали на толкова смела, различна, впечатляваща и разнообразна колекция. Убедени сме, че всеки ще открие по нещо за себе си. Дали златна пухенка или парти кроп топ, важното е да сте ослепителни и да блестите смело! И, да, няма как да пропуснем допълнението за най-малките ни любимци – а именно модните икони сред кучетата! MOSCHINO [tv] H&M мислят и за тях.
Текст: Теа Николова

Снимки: H&M България

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Панталон от GIORGIO ARMANI

Панталон от GIORGIO ARMANI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пола тип молив от ALTUZARRA

Пола тип молив от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сутрешно кафе със стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени