Колекцията MOSCHINO [tv] H&M е истински празник

x

Всеки път H&M успява да ни изненада. Творческият директор Джеръми Скот събира своето семейство и приятели, за да покаже настроението, любовта и разнообразието, които са в сърцето на новата колекцията. MOSCHINO [tv] H&M ще стигне до феновете на 8 ноември и вълнението на почитателите на бранда се покачва с всеки изминал ден. Щастливи сме, че сме част от този пир на красотата във всичките й форми.

„Винаги, когато създавам дизайн мисля за приятелите си. The MOSCHINO [tv] H&M lookbook е като своеобразно парти, празнуваме забавлението, креативността и енергията на хората и колекцията,” споделя Джеръми Скот, творчески директор на MOSCHINO.

„Харесва ми как Джеръми успява да улови духа на MOSCHINO [tv] H&M в каталога на колекцията. Това е шумна и забележителна колекция за всеки, който иска да сподели забавлението, независимо кой е и откъде е,” казва Ан-Софи Йохансон, творчески консултант на H&M.

Каталогът е заснет и стилизиран с дългогодишните партньори на Джеръми, фотографът Маркъс Мам и стилистът Карлин Серф де Дадзили.

Пресъздавайки енергията, която MOSCHINO [tv] H&M въплъщава, с целия си поп-блясък, уличен стил и хумор, сред хората, които ни я показват, за пръв път, са Aquaria – победител в RuPaul’s Drag Race, сезон 10; Амая – близначките и инфлуенсърки Ая и Ами; Сакура Брейди – асистентът на Джеръми Скот за MOSCHINO и Пабло Олея – най-добрият приятел на Джеръми и оглавяващият глобалния отдел по PR и комуникации на MOSCHINO. А за онези, които непрекъснато постват или споделят, H&M има още една добра новина. Giphy стикери в Instagram, Snapchat I-message, за да може да ги добавите към своето собствено съдържание. Какво ви казахме, става дума за истински празник! Отдавна не сме попадали на толкова смела, различна, впечатляваща и разнообразна колекция. Убедени сме, че всеки ще открие по нещо за себе си. Дали златна пухенка или парти кроп топ, важното е да сте ослепителни и да блестите смело! И, да, няма как да пропуснем допълнението за най-малките ни любимци – а именно модните икони сред кучетата! MOSCHINO [tv] H&M мислят и за тях.
Текст: Теа Николова

Снимки: H&M България

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Mood Designer Sweatshirt за Нея

Напишете вашето послание тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Нея

Mood t-shirt за Нея Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Него

Mood t-shirt за Него Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Четвъртък със стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени