Деним от глава до пети

x

Дори боговете мълчат в моментите, в които говорим за деним. Той е вечен, несравним, прекрасен, удобен и подходящ за всички случаи. Можем да бъдем с него на работа, на парти, на премиера, на разходка… навсякъде! Денимът отдавна е подходяща дреха за всеки случаи, а удобството му е предимство, което малко дрехи биха могли да представят. От няколко сезона наблюдаваме истинско завръщане на денима не само като елемент на аутфита, но и като основен негов участник.

Тази година Isabel Marant, Junya Watanabe, Miu Miu, Proenza Shouler и Stella McCartneу решиха, че ще се обърнат изцяло към денима и то от глава до пети. Буквално!

По време на Седмиците на модата можем да забележим изключително много аутфити, които залагат напълно на денима и на неговата преобразяваща сила. Защото когато той се намеси, то тогава сякаш говори класиката. И всички мълчим! Денимът е способен да ни отведе не само на най-успешната възможна среща, но и на най-бляскавото парти, на което някога сме присъствали.

Именно затова тази година носим деним от глава до пети. Без значение от нюанса на самия цвят, без значение от материята, важното е денимът да е основна съставка. Съчетанието на пола или панталон от деним с блуза, риза или бюстие от същата материя, превръща аутфита в абсолютен хит. Доказателство за това са безкрайните фотографии на известните модни блогъри, редактори и инфуленсъри, чиито любими аутфити са именно на базата на деним. Добавяме бяла прозрачна тениска за разкош и имаме безспорно най-хитовия тоалет, дори и за през зимата! Какво по-добро от чифт перфектни джинси, риза и хубаво палто? Едва ли бихме измислили по-ефектна комбинация, особено за студеното време. Факт е, че денимът има свойството да преобразява и то по магически начин. Именно затова го обичаме толкова много!

Избрахме най-добрите примери от стрийт стайла, които само могат да послужат за вдъхновение и база на добрия стил, примесен с деним. Вярваме, че ще бъдат полезни примери за следващо надграждане на аутфитите ви!


Текст: Теа Николова

Снимки: Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Mood Designer Sweatshirt за Нея

Напишете вашето послание тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Нея

Mood t-shirt за Нея Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Него

Mood t-shirt за Него Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За добър старт на седмицата!

Ако сте пропуснали
Най-четени