Lady Gaga с нови откровения за американския Harper’s Bazaar

x

 

 

 


 

Изненада ли е за някого, че поп певицата Лейди Гага се превърна в поредното музикално и модно мега явление на 21 век. Дори и тези, които не я харесват, не биха могли да отрекат, че това вероятно е така. За всички останали ето последната интересна новина от света на Гага – тя стана лице на корицата на мартенския брой на американския Harper’s Bazaar и разказа някои интересни подробности от личния си живот. 

 


 

 

 

 


Снимките за броя са направени от нейния добър приятел Тери Ричардън, а водещата тема: „Лейди Гага за любовта и лъжите“. Освен интересните фотоси, които  не може да не погледнем поне веднъж, певицата разказва за личните си емоции и преживявания. Какво споделя тя не само пред американската си публика, а и пред целия свят?

 


 

 

 

 


За развитието си:

„Днес се чувствам по-комфортно с това коя съм аз. Когато бях по-малка, чувствах натиск да се превърна в някой друг щом стана известна“.

 


 

 

 

 


За модата:

„Модата, която усвоих през годините, е свещена за мен – от костюмите до висшата мода, луксозна мода и пънкарско облекло съм събирала от моите тайни места по света. Пазя всичко като архив в Холивуд. Дрехите са на манекени, на закачалки или в кутии, върху които има снимка на всеки тоалет, освен това има и уеб сайт, където мога да влизам и да преглеждам всичко… Моята мода е моето най-ценно притежание по две причини: първо, защото това е визуализация на цялата ми усилена работа, която ме е довела дотук днес; второ, защото тя (модата) е легенда към енциклопедията на моя живот… Трите най-скъпи притежания, които съм си купувала, включително и къщата ми, са: самурените ми кожи, диамантените ми украшения и моите перли Mikimoto.“

 


 

 

 

 


Тоалетите, с които е облечена Лейди Гага на снимките, бихме определили като диско стил, а марките са Versace, Saint Laurent и други. Списанието ще излезе на американския пазар на 18 февруари. Знаете, че някои български книжарници и вестникарски репове поръчват броеве на чужди списания от много държави, така че не е изключено да се сдобиете с този брой и без да ходите отвъд океана.

 


 

 

 

 


 

 

 

 


 

 

 

 


 

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Terry Richardson

Вижте още:

Донатела подари уникално палто на Лейди Гага

И новото рекламно лице на Versace е…

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността се крие в простотата…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ