Life Ball – благотворителност и звездно присъствие

x

 


 

Балът наречен Life Ball е най-голямото благотворително събитие в Европа. Всяка година той се провежда в австрийската столица Виена благодарение на AIDS LIFE – организация с идеална цел, която е основана през 1992 година. AIDS LIFE подпомага по-малки организации в работата им свързана с превенцията на СПИН, както и такива, които помагат на хората болни от вируса. Мащаба на събитието отдавна е прескочил границите на Австрия, като всяка година придобива все по-голям международен отзвук. Балът е известен с пищността и колорита, които успешно служат за привличане на вниманието, като всеки път акцентът пада върху благотворителна кауза. 

 


 

 


Събитието тази година се проведе пред Кметството (Rathaus), което е една от най-прочутите сгради във Виена. Част от извесните личности, които уважиха бала с присъствието си бяха дизайнерът Роберто Кавали, актрисата Ашварая Рай, британският певец Сър Елтън Джон, бившият президент на САЩ Бил Клинтън, руският модел Каролина Куркова и много други.

 


 

 


 Интересно е, че голяма част от известните гости са основатели на организации занимаващи се именно с превенцията срещу болестта на века.

 


 

 


Темата, по която са подготвени декорите и облечени част от присъстващите бе „1001 нощ”, а мащабното събитие бе съпроводено от модно ревю, концерт и още изяви на звездите, които посветиха тази нощ именно на борбата с вируса на СПИН.

текст: Стефи Стоева

снимки: БГНЕС

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стилът говори без думи.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ