Mi Amor – новият дом на диамантите в София

x

С неотразим блясък, бълбукащи чаши шампанско и много шум, първият бутик за диаманти на арменската марка Mi Amor за България отвори врати в центъра на София. Стилното събитие събра дами и господа от света на изкуството, архитектурата, естетичната медицина, хотелиерски и модни бизнеси, както и много други почитатели на диамантния блясък.Арменският бранд впечатли всички гости в специалната вечер, оставяйки ги да се докоснат до бижута от най-висок клас, чието производство съчетава традиционно майсторство с най-новите технологии в ювелирното изкуство. Всички гости получиха луксозен подарък комплимент от Champagne Taittinger.

Mi Amor представя колекции от най-висок клас, чието производство съчетава традиционно майсторство с най-новите технологии, създавайки бижу с рядко качество с уникален и ценен характер.Колекциите на Mi Amor са вдъхновени както от различни краища на света, като едно от най-романтичните крайбрежия, това на Амалфи, и родното място на изумруда, но и от огнената природа на традиционната женска танго рокля, известна със своя цвят и асиметрични подгъви. Чрез извивките и цветовете на скъпоценните камъни всяко бижу изразява усещане за свобода, подчертава благородния характер на собственика и орисията му за изобилен живот.

Ювелирите на марките използват бяло и жълто злато с проба 750 и винаги щамповано вътре в бижутата, а всички диаманти са щателно поставени с перфектна центровка. Резултатът създава комбинация от несравнима дисперсия, сцинтилация и блясък. Диамантите, използвани в Mi Amor са строго класифицирани, цветът е D-F или G-H, а чистота WS-VS или VS-SI.Мi Amor е арменска марка за бижута основана през 2014 година. Преди да се превърне в един от големите бижутерийни брандове, семейството на Артур Гаспарян в Армения са били притежатели на малък бижутерски магазин, а занаята им който се предава вече три поколения през годините ги утвърждава като вече наложен бранд сред бижутата. Първите стъпки в големия бижутериен бизнес започва дядото на Артур Гаспарян, който днес е собственик на бранда в момента и развива бизнеса успешно през последните години.

Илияна Гецова, която е създателят на новото диамантено място в центъра на София пък, е авършила е Софийски университет със специалност Връзки с обществеността, с години практика в сферата на ПР-а и рекламата, има и богат опит в сферата на естетиката. Нейната любов към  красотата и скъпите камъни ,както и възможността да контактува с техните любители и ценители я подтикват да поеме и това ново бизнес начинание.

Бутик Mi Amor се намира на бул.Витоша, 70


Текст и снимки: ПР

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нещо от Chanel? Задължително!

Ако сте пропуснали
Най-четени