7 пъти модно вдъхновени от Позитано

x


Никак, ама никак не ни е късно за последно морско бягство… в посока Италия. Приключенският компас ни води право към крайбрежието на Амалфи и това пълно с живот, фантастично Позитано. Но преди да кацнем със строен багаж, поглеждаме през рамо към любимите си модни музи за доза вдъхновение директно от мястото на събитията. Ето какъв е стилът, с който очакваме да ни посрещне Позитано. Пищен, щедър и експресивен по италиански!

Все пак отиваме на уроци по Dolce Vita и Dolce far niente. Трябва да се вписваме в шумната “класна стая” на брега на морето, окъпана от сини вълни, смях и тостове с вино.  

Порядките тук повеляват банските да бъдат на лимони, рози или друга поразяваща окото флора.

И ако си мислите, че тези закачливи принтове остават на плажа, пак си помислете! И се пригответе да ви усмихват от рокли, поли, шалове и де що плат ви се изпречи пред погледа.От време на време ще срещнете и някоя хищна котка в леопардови десени. Нека не забравяме, че същите са религия за брандове като Dolce and Gabbana, емблеми за Италия и нейната частна модна джунгла.

Носете си плетените чанти и кошниците, пълнете ги с прясно откъснати плодове или букети с цветя. Все пак романтиката се чувства като у дома си по италианското крайбрежие. Както и ние. Щастливо съвпадение, нали?

Дългите рокли с дълбоки цепки и силно изрязани гърбове са абсолютно разрешени на местна почва и се посрещат с Molto bene!

Токчетата обаче са табу! За да му видите красотите на Позитано, за да си направите спомени по-красиви от картичките, които продават из малките му магазинчета, трябва да го опознаете. Крачка по крачка. Хапка по хапка. И глътка по глътка!

Приятно пътешествие! Модно, паметно и емоционално!Текст: Александра Тошева

Снимки: @tezzamb; @ohhcouture; @vintagecollage; @fashionata, @ @framboisefashion.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петък води със себе си  дълъг уикенд, но и доза есенно лошо време. Първото все пак още…

Ако сте пропуснали
Най-четени