7 пъти модно вдъхновени от Позитано

x


Никак, ама никак не ни е късно за последно морско бягство… в посока Италия. Приключенският компас ни води право към крайбрежието на Амалфи и това пълно с живот, фантастично Позитано. Но преди да кацнем със строен багаж, поглеждаме през рамо към любимите си модни музи за доза вдъхновение директно от мястото на събитията. Ето какъв е стилът, с който очакваме да ни посрещне Позитано. Пищен, щедър и експресивен по италиански!

Все пак отиваме на уроци по Dolce Vita и Dolce far niente. Трябва да се вписваме в шумната “класна стая” на брега на морето, окъпана от сини вълни, смях и тостове с вино.  

Порядките тук повеляват банските да бъдат на лимони, рози или друга поразяваща окото флора.

И ако си мислите, че тези закачливи принтове остават на плажа, пак си помислете! И се пригответе да ви усмихват от рокли, поли, шалове и де що плат ви се изпречи пред погледа.От време на време ще срещнете и някоя хищна котка в леопардови десени. Нека не забравяме, че същите са религия за брандове като Dolce and Gabbana, емблеми за Италия и нейната частна модна джунгла.

Носете си плетените чанти и кошниците, пълнете ги с прясно откъснати плодове или букети с цветя. Все пак романтиката се чувства като у дома си по италианското крайбрежие. Както и ние. Щастливо съвпадение, нали?

Дългите рокли с дълбоки цепки и силно изрязани гърбове са абсолютно разрешени на местна почва и се посрещат с Molto bene!

Токчетата обаче са табу! За да му видите красотите на Позитано, за да си направите спомени по-красиви от картичките, които продават из малките му магазинчета, трябва да го опознаете. Крачка по крачка. Хапка по хапка. И глътка по глътка!

Приятно пътешествие! Модно, паметно и емоционално!Текст: Александра Тошева

Снимки: @tezzamb; @ohhcouture; @vintagecollage; @fashionata, @ @framboisefashion.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако може да съберете лятото в една рокля, то не се колебайте да го направите!

Ако сте пропуснали
Най-четени