Ново измерение в модата: Regina Fashion Experience

x

 

 

 

 


 

Преди броени дни дизайнерската модна марка Regina представи първия брой на собствено специализирано издание: Regina Fashion Experience. Изисканото събитие се проведе пред отбрана публика в 5-звездния Arena di Serdica Residence Hotel.

Рекламният проект е напълно безплатен. Първият брой съдържа 32 страници, които разказват защо стартира фирменото издание, запознават читателите с постиженията и успехите на бранда, предлагат имидж и лоялна програма за специалните клиенти, разкриват подробности за благотворителни и празнични кампании. Regina Fashion Experience показва детайли от стила на модния директор Елена Манолкова, както и присъствието ѝ на светски събития.

 


 

 

 

 


 

Разбира се, новата колекция на марката Regina Art Exclusive 2013/2014 също прави своята премиера в изданието, в което са представени също кралските модели и всички професионалисти от екипа.

Дигиталната версия на изданието ще бъде пригодена както за компютър и лаптоп, така и за таблет и смартфон. Печатните списания пък ще се разпространяват предимно сред ключови и потенциални клиенти на бранда, светски среди, дипломация и всички официални събития на марката.Предвижда се създаването на английска версия, а по-късно и френска, италианска, испанска и немска.

В първия брой на Regina Fashion Experience взима участие основния партньор на бранда Arena di Serdica Residence Hotel, както и останалите хотели от FPI Hotels & Resorts. Сред партньорите на Regina са още Cedar Fondations, BG Music Channel, FD Health Club, „1 Метър Шоколад”, Slimfit, „ХАЙЛАЙФ”, Da Vinci Cakes, Photo Page и TradyGo.

 


 

 

 

 


 

Сред гостите на събитието бяха Силвия Василева – съпруга на министър Николай Василев, изпълнителният директор на „Фондация Сийдър” Линдзи Солтсгивър, управителят на магазин Kare Bulgaria Димитър Димитров, изпълнителният директор на BG Music Channel Денис Касъмов, собственикът на bfashion.com, koketna.com, koketna.gr Красимир Станков, съпругата на собственика на Hill Clinic Милена Стоянова, представителят на Trymax Иван Тодоров, собственикът на дамски клуб Slimfit Ина Гъргорова, основателят на www.photo-forum.net Бони Бонев, собственикът и управляващ директор Fashion Inside Десислава Ранчева, генералният мениджър на Craft`s Design Константин Стаматов и други.

 


 

 

 

 


 

„Дойде моментът да се изправя тази вечер пред толкова авторитетна и изискана публика… и с гордо вдигната глава да се усмихна! Успях! За мен създаденото списание Regina Fashion Experience е една сбъдната мечта. Чувствам се изключително щастливa да знам, че независимо от трудностите, през които преминах, аз се справих. Благодаря на моите уникални деца и на моя съпруг. Без вас всичко дотук нямаше да е възможно. Благодаря на рекламния мениджър Драго Михайлов за невероятната работа! На целия екип: вие сте сърцето на Regina и нямаше да е същото без вас, защото нямаше да има екип! Regina Fashion Experience е моят начин символично да оставя своя отпечатък за модната индустрия в България. Няма малки и големи. Има победители и победени. Щом имам силни резултати, мога да се сравнявам с големите. А аз не спирам да си поставям нови и нови цели и да ги постигам. Благодаря на всички, които споделиха нашето виждане и допринесоха за този успех и специално на всички партньори, които направиха този ден толкова специален за списанието, за марката, семейството ми и за мен самата. Това е наистина един ден, който аз винаги ще помня… Благодаря от сърце за подкрепата Ви!”

С тези думи основателят, собственик и моден директор на дизайнерска марка Regina и Regina Fashion Experience Елена Манолкова изрази благодарността си към присъстващите, които споделиха с нея емоционалния момент от откриването.

Текст: Станислава Добрева

Снимки: Facebook/ХАЙЛАЙФ

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени