FASHION HUNTER: Краят на една игра и още награди

x

Състезанията и надпреварите в живота понякога ни възпитават, карат ни да бъдем по-добри от самите себе си. И разбира се, забавляваме се! Модните ни надпревари са ежедневни, защото ние, жените, ставаме по-красиви от ден на ден. Всяка една от нас е красива по своему и всеки ден се възнаграждаваме с една усмивка пред огледалото, още преди да сме излезли навън.

Надпреварата в нашата петседмична игра приключи. Търсихме модните момичета на България, дадохме четири награди, а предстои да обявим и последната победителка. Ето как изглеждаха някои от момичетата през последната седмица и вижте коя от тях е победителката.Александрина е познато лице за нас, а може би и вие се сещате за чаровната ѝ усмивка. Тук тя показва малката си черна рокля и лице без много грим, точно както е модерно.Следващото красиво момиче, е Мария. Тя е лятна и повече от чаровна. А късата ѝ рокля ни напомни за плажа и морето. Ние ще ѝ подарим „1 Mетър Шоколад”, ще ѝ  пожелаем да остане така очарователна и другия път да ни покаже морето като фон зад себе си.Диана също виждаме за пореден път. Нейната рокля напомня на пословичния модел „прегърни ме“ и ни беше интересно с какви обувки я е съчетала.Победителката тази седмица се казва Маги. Тук тя е облечена в черно и бяло, с прическа в ретро стил и уверена усмивка. Маги е уловила контраста между тоалета си и атмосферата на интериора. Екипът ни единодушно реши, че романтичната награда –  вечеря с подбрано меню в ресторанта на хотел „Ники”, отива при нея.

По време на играта разбрахме, че българските модни момичета имат борбен дух. През първата седмица изглеждахте леко несигурни. После избрахте да покажете увереност и понякога дори получавахме снимки с по-смели облекла. Разбрахме, че предпочитате да запазите летния си дух, като ни изпращахте визии със слънчеви тоалети. Смятаме, че няма нищо лошо да пренесем лятото в есента. Браво на вас, че го направихте. Благодарим ви, че се забавлявахте и станахте част от играта. Пожелаваме ви много модни дни, още много спечелени модни надпревари и никога да не забравяте, че стилът изисква увереност и добро отношение към самите вас.

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени