С теб сме, Кейт

x

 

View this post on Instagram

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)


Във видеообръщение, разпространено в социалните медии вчера следобед, Кейт Мидълтън обяви, че е диагностицирана с рак и подложена на химиотерапия.

Новината идва лично от Кейт след седмици на спекулации от страна на таблоидите относно изчезването на принцесата на Уелс от публичното пространство след Коледа. Припомняме, че през януари тя претърпя коремна операция, беше изписана от болницата, но не се е появявала на нито едно публично събитие.Изключение са една снимка и едно видео, като спекулациите и конспиративните теории всъщност започнаха след публикуването на снимка на Кейт с трите й деца. За въпросната снимка се твърди, че е манипулирана.Ето и цялото изявление на Кейт Мидълтън.

„Исках да използвам възможността да ви благодаря лично за всички прекрасни съобщения на подкрепа и за вашето разбиране, докато се възстановявах от операцията.

Бяха невероятно трудни месеци за цялото ни семейство, но имах фантастичен медицински екип, който се грижеше страхотно за мен, за което съм толкова благодарна.

През януари претърпях голяма коремна операция в Лондон и тогава се смяташе, че състоянието ми не е раково. Операцията беше успешна. Въпреки това изследванията след операцията установиха, че е налице рак. Затова моят медицински екип препоръча да се подложа на курс по превантивна химиотерапия и сега съм в ранните етапи на това лечение.

Това, разбира се, беше огромен шок и Уилям и аз направихме всичко възможно, за да го обработим и управляваме в името на нашето младо семейство.

Както можете да си представите, това отне време. Отне ми време да се възстановя от тежка операция, за да започна лечението си. Но най-важното е, че ни отне време да обясним всичко на Джордж, Шарлот и Луис по начин, който е подходящ за тях, и да ги уверя, че ще се оправя.

Както им казах и на тях: аз съм добре и ставам по-силна с всеки изминал ден, фокусирайки се върху нещата, които ще ми помогнат да се излекувам; в моя ум, тяло и дух.Да имам Уилям до мен, също е страхотен източник на утеха и увереност. Както и любовта, подкрепата и добротата, които толкова много от вас показаха. Това означава толкова много и за двама ни.

Надяваме се, че ще разберете, че като семейство сега се нуждаем от време, пространство и уединение, докато завърша лечението си. Работата ми винаги ми е носила дълбоко чувство на радост и с нетърпение очаквам да се върна, когато мога, но засега трябва да се съсредоточа върху пълното възстановяване.

В този момент мисля и за всички онези, чиито животи са били засегнати от рак. Към всички, които се сблъскват с това заболяване, независимо от неговата форма: моля ви не губете вяра или надежда. Не сте сами.

Пожелаваме на Кейт Мидълтън бързо, леко и пълно възстанояване и й благодарим за смелостта!

Припомняме ви нещо любимо от архива: 4 урока по стил от Кейт Мидълтън


Текст: Деси Найденова

Снимки: Instagram/ Getty

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени