Снимка на деня: Линда се завърна

x

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edward Enninful, OBE (@edward_enninful)


Линда Еванджелиста най-после събра смелост да се завърне в модния свят. Това се случи благодарение на главния редактор на британския Vogue, който я постави на корицата на септемврийския брой.

В изданието Еванджелиста разказва за връщането си към любимата професия за първи път след процедурата CoolSculpting, която нанесе непоправими щети върху топ модела.

„Работата ми липсва толкова много, но честно казано, какво мога да направя? Няма да е лесно“- казава Еванджелиста пред модното издание – „Няма да ме видите по бански, това е сигурно. Ще бъде трудно да си намеря работа с неща, които стърчат от мен; без ретуширане, или притискане в нещд, или залепване на неща, компресиране или измама.“За фотосесията гримът на линда е дело на магичната Пат Макграт, която по думите на модела „нежно изтегля лицето, челюстта и шията й назад, с лента и ластици“.

„Това не е моята челюст и врат в реалния живот“, казва Еванджелиста. „И не мога да се разхождам с лента и ластици навсякъде.“

Припомняме, че въпреки уреждането на дело за 50 милиона долара срещу Zeltiq Aesthetics, компанията, която й прилга процедурата CoolSculpting, Еванджелиста каза, че далеч не е „излекувана“ от въздействието случилото й се върху психичното й здраве. Но заставането пред камерата със сигурност помага на модела да възвърне самочувстието си..

„Знаете ли какво, опитвам се да се обичам такава, каквато съм, но за снимките…“, казва Еванджелиста. „За снимките винаги смятам, че сме тук, за да създаваме фантазии. Създаваме мечти. Мисля, че е позволено. Също така, всичките ми несигурности са разгледани в тези снимки, така че трябва да правя това, което обичам да правя.“


Текст: Fashion Inside

Снимки: Instagaram

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени