СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Овен 22.08.2022 – 28.08.2022

x


Все по-важна тема за вас ще се оказва професионалната ви реализация.

Ежедневието постепенно ще забърза своя ритъм и ще изисква от вас мобилизация, за да превъртите всички предизвикателства в полза.

От вас може да се изисква да проявите по-висока социална активност, така че да отстоите интересите си и като преговаряте за тях, утвърждавате мнението си и не позволявате то да бъде подменено.

Може да попадате в ситуации, които провокират спорове, ако работите – това може да е повишена конкуренция, нови и по-високи изисквания, напрегната среда, която изисква да се изчистят недоразумения, но без да се преминават определени граници на добрия тон.  Ако това е невъзможно, тогава може да скъсате връзки или договори, които вече са изчерпани.

През последните дни от седмицата ще залагате все повече на диалогичността, ще търсите вид сътрудничество, одобрение и можете да ги откриете, а това да се превърне в повод за решаване на сложни казуси, намиране на изход, ако търсите такъв и т.н.

На 27-ми август предстои новолуние, което ще обнови вашата професионална реализация, то ще изисква от вас отново да избягвате конфликти, но и да отстоявате тезата си и като си служите с думите подобно на оръжие – да водите битки, за да  изпреварите повишена конкуренция, отговорите на нови очаквания и т.н.

Продължава да ескалират повишени разходи, нека да бъдат и полезни инвестиции…

Не позволявайте чисто финансови въпроси да застават между вас и любими хора. Сърдечните връзки също се тестват за здравина, ако всичко е наред между вас, можете да се поздравите и да очаквате същото и в бъдеще време.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черно – бяло и скъсан деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени