Woman.bg с награди за „Жена на десетилетието“

x

Дамският сайт Woman.bg организира първите си годишни награди миналата седмица. Поводът беше десетгодишният юбилей на електронното списание. Събитието се проведе с любезната помощ на домакина хотел „Маринела“. Зала Ефе бе декорирана от Events & Decor Diamanti; организаторите бяха Sportal Media Group и DSG Production, а медийните партньори – БНТ, Code Fashion TV, Magic TV, Радио Витоша, Magic FM и Халайф. Искаме да отправим топли пожелания за успех и вдъхновение на екипа на Woman.bg. Честит рожден ден!
Успяхме да видим множество добри тоалети и усмихнати лица на награждаването. Над 400 гости от бизнес, модните и арт среди се наслаждаваха на шоуто, водено от Алекс Петканова и Орлин Павлов. Мария Николова, главният редактор на Woman.bg, емоционално благодари от сцената на хората, включили се в гласуването – знак, че българите вярват в каузата на сайта да награди най-емблематичните дами за последните 10 години. „Да бъдеш жена е привилегия. Ние, в екипа на Woman.bg, вярваме, че истински вдъхновяващите жени трябва да бъдат подкрепяни и отличавани заради смисъла да следваме добрите примери“, сподели Николова.
Сред десетте победителки на „Жена на десетилетието“ бяха както бизнес дами, така и актриси, певици и дизайнери. Първата статуетка „Жена на десетилетието“ грабна Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell България, мениджър комуникации за Централна и Източна Европа и изпълнителен директор на Shell Гърция. В категория „Музика“ победителка стана Мария Илиева, която пребори конкуренцията в лицето на талантливите Рут Колева, Хилда Казасян и оперната певица Гергана Николаева.
Жена на десетилетието в категория мода стана София Борисова, създателка на „Romantika Fashion”, а в категория TV дива спечели Радина Червенова, водеща от БНТ. Койна Русева успя да изпревари конкурентите си в категория „Кино и театър“, а награда за най-добър писател в „Перо“ взе журналистката и писател Веселина Седларска.
Учителката от Търново Мариана Пенчева, която сама се грижи за девет малки българчета от бедни семейства, заслужи наградата в категорията „Майките, които ни вдъхновяват”. За жена на десетилетието в категорията „Спорт“ бе призната Илиана Раева. Водещата на радиопредаването „Тройка на разсъмване” Милена Златкова си извоюва наградата за благородна кауза с кампанията “Повече българчета за България”, която организира вече 14 години.
Организаторите се бяха постарали да раздадат и няколко специални награди. Наградата на главния редактор отиде при издателя и създател на първия кино-литературен фестивал Синелибри Жаклин Вагенщайн. Изпълнителният продуцент на събитието Борис Гълъбов от DSG Production отличи Гергана Паси, също лауреат на специална награда за „Двигател на промяната“. 97-годишната актриса Стоянка Мутафова пък се сдоби със специален приз, който взе журналистката Елизабет Методиева, тъй като актрисата бе възпрепятствана да присъства.  Награда в категорията „Силата да бъдеш“ получи Маша Илиева, а приза в категория „Доброто побеждава“ получиха Мартина Йорданова и Лазар Радков за кампанията „Капачки за бъдеще“.

Текст: Мила Стоянова

Снимки: PR, HiL!fe

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обичаме да изпъкваме в тълпата не заради дрехите си, а заради увереността, с която ги носим.

Ако сте пропуснали
Най-четени