Започнаха регистрациите за DIBLA DESIGN AWARDS 2023

x

Dibla Design Awards обяви осмото си издание. Наградите са най-престижните в сферата на интериорния дизайн и акцент в календара на всеки  интериорен дизайнер. Уважаваното събитие, известно със своя авторитет и популярност в областта, продължава да пленява въображението на участниците и присъстващите. Интересът от страна на хотелиери, ресторантьори, инвеститори и собственици на обществени пространства продължава да нараства, очевидно е, че нашата жизнена среда става все по-привлекателна и конкурентна. Наградите DDA служат като платформа за представяне на пространствата, които обитаваме, и за признаване на най-добрите дестинации за посещение.Официалната дата за предстоящите Dibla Design Awards 2023 вече е ясна. Голямата церемония по награждаването ще се състои на 13 март 2024г. в Интер Експо Център. Бляскавото събитие ще бъде домакин на над 1500 гости, включително участници, инвеститори, представители на медии, български бизнес лидери, ентусиасти и ценители на дизайна, които първи ще открият Дизайнер на годината за 2023г. и победителите в категориите.

Процесът за участие в конкурса е актуализиран, позволявайки на всеки да изпраща своите завършени проекти през цялата година, което го прави по-достъпен за кандидатите. DDA предлага отлична платформа за изключителни проекти за интериорен дизайн. Всеки отличен получава значително признание и авторитетна оценка.Международно жури от световно признати експерти гарантира високите стандарти на конкурса и валидира квалификациите на наградените. Категориите за тазгодишните награди са разделени в две секции: Жилищен интериор (апартаменти под 60 кв.м, апартаменти над 60 кв.м или къщи) и Обществен интериор (магазин/изложбена площ, офис/работна среда, хотел, ресторант , бар и динър/нощен клуб, кафе/сладкарница и бързо хранене, спа и фитнес, медико-дентални и разкрасителни). Всички участници трябва да запишат за участие до 4 февруари 2024г., за да осигурят своя шанс да бъдат част от тази великолепна церемония, да получат професионално признание и широка публичност.Организаторът Dibla.com, е Националната онлайн платформа, в която годишно се показват над 500 нови интериорни проекта. Обширната галерия с проекти позволява на платформата да идентифицира тенденциите и да зададе категориите за наградите. Dibla е и мястото, в което крайните потребители бързо и лесно могат да открият подходящия за тях интериорен дизайнер.

Не пропускайте тази възможност! Регистрирайте своя проект за Dibla Design Awards 2023 и станете част от празника на върховите постижения в интериорния дизайн! Присъединете се към  Dibla в оформянето на бъдещето на интериорните пространства в България.


Текст: Fashion Inside

Снимки: Dibla

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес смело комбинираме принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени