Блу Айви или Норд Уест – коя е по-стилната мини модна икона?

x


Ако майка ти се казва Бионсе или баща ти – Кание Уест, шансовете гардеробът ти да прелива от лъскави етикети драстично нараства. Дизайнерите се надпреварват да смаляват до няколко педи най-добрите си творения само за да ги видят облечени от звездните наследници. Не можем да отречем, че поне тези две малки фешънисти много ни се нравят и някои от стайлинг превъплъщенията им доста ни забавляват. Ето и кои са едни от най-емблематичните им премени. Започваме с каката – Блу Айви Картър.

Когато се раздават Грами, а Бионсе е една от сензациите на вечерта, цялото семейство е там, за да я подкрепи. А нейната малка принцеса го прави, облечена в костюм на Gucci, дочуваме – за четирицифрена сума.



 

Вглеждаме се внимателно и забелязваме, че Gucci традиционно си е на почит както в гардероба на фамилията, така и по кадрите, които споделят в социалните мрежи. Не ги виним. И на нас работата на Алесандро Микеле ни докарва усещане за пърхане на пеперуди.





Трудно се забравя и появата на Блу Айви Картър по време на церемонията по връчване на MTV наградите за 2016-а, когато 4-годишната малка дива се появи до своята звездна мама, облечена в рокля за 11 000 долара на Mischka Aoki – супер луксозен бранд за детско облекло.




И все пак любима ни остава тази небрежна визия по време на разходка с татко Джей Зи.



А сега да проследим едни от най-интересните визии на малката Норд Уест, гордостта на Ким Кардашиян и Кание Уест.

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени