Нова доза цветна екзотика от Johanna Ortiz x H&M

x

Съвсем скоро след колаборацията и тюлените вселени на Giambattista Valli, шведският гигант H&M поднесе на своите почитатели нов букет от изненади. В случая буквално е букет, тъй като новата колаборация е много цветна и детайлна, а дрехите в нея са способни да водят независим и определено нескучен живот. Просто тюлът се превръща във флорални принтове… и магията продължава!



Новата предстояща колекция на H&M е създадена в колаборация с колумбийския дизайнер Джоанна Ортиз и събира в себе си интересна цветна палитра, екзотични флорални десени и неустоими силуети. Всичките силно характерни за бранда на Ортиз.

По традиция основата колекция ще бъде представена през март 2020, но ако и вие като нас нямате търпение да се потопите в тази цветна феерия, то имаме добри новини за вас: На 3 декември в избрани магазини по цял свят, като и онлайн на hm.com ще бъде налична ексклузивна предварителна колекция, включваща четири рокли. След като ви отговорихме на въпроса „Кога?”, то  е редно да отбележим и „Къде?”. Четирите модела рокли ще бъдат налични в магазина на бул. Витоша 6, както и в тези в Mall Paradise Center, Serdika Center и Mall Plovdiv.



Рокля-туника, рокля с прехвърляне, мини рокля и дълга ефирна рокля – това включва предварителната колекция, като моделите в нея съвсем не са избрани случайно. И четирите рокли спокойно могат да бъдат наречени синоним на стила и работата на Джоанна Ортиз. Колкото до самите десени – те очаквано са най-интересната и вълнуваща част от колекцията. Само един поглед е достатъчен за да усетим, че отпечатъкът на Латинска Америка и нейната празнична атмосфера са се настанили не просто върху платовете, ами и върху целия заряд, с който е създадена колекцията. За ексклузивната предварителна селекция Ортиз е избрала четири емблематични десена от своя архив:  “Wild Roses”, “Orchid Paradise,” “Cacatua” и “Coquelicots”, които сега оживяват в нови и много интересни нюанси. Топло жълто, нежно розово, горскозелено и тъмнокафяво с коралови елементи са се разлели по силуетите на роклите, правейки ги готови за носене от съвременни принцеси. Онези – бунтарките, които в забързаното ежедневие комбинират флорални рокли с кожено яке и кубинки и с донкихотовска дързост следват мечтите си. Както и онези – нежните и стилни дами, които очароват с грация и романтични рокли на цветя. Роклите на Johanna Ortiz x H&M са за всички! За всички, които имат смелостта да бъдат себе си!

Признаваме си, че нямаме търпение да облечем мечтите си в роклите на Johanna Ortiz x H&M . А вие?






Текст: Ани Георгиева 

Снимки: PR

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчен стайлинг по две.

Ако сте пропуснали
Най-четени