Giambattista Valli x H&M – очаквано добра комбинация

x


Официално е! Шведската верига за бърза мода H&M представи визиите от сътрудничеството си с дизайнерската къща на Джамбатиста Вали. Фотосесията, представяща новата колекция дрехи е заснета в родния град на известният дизайнер – Рим, а фотограф е Кайл Уикс.

Още през месец май, когато екипът на H&M обяви, че следващата им дизайнерска колаборация, превърнала се в традиция,  ще бъде с Giambattista Valli, ние затаихме дъх в очакване. Очакване на нещо различно! Знаейки, че да пресъздава женствеността е една от водещите сили на Джамбатиста, вярвахме, че резултатът трудно може да ни разочарова. И днес, пет месеца по-късно – можем да го заявим: Не само не ни разочарова, ами ни и очарова с разнообразие!Разбира се, повече от очаквано има тюл, както и сложни силуети – за къде без тях, това все пак е Giambattista Valli. Освен необходимата доза вечерна елегантност, в новата колаборация се открояват още рокли с волани, пуловери с флорални мотиви, якета с анималистичен принт, както и разкошни сака с бродерии. Да, правилно ви е направило впечатление – Giambattista Valli x H&M включва както дамски, така и мъжки артикули. И е добра колекция, много добра!


Не бързайте обаче да тръгнете към най-близкия ви магазин от веригата. Ще се наложи да почакаме (всички групово) още точно месец. До 7 ноември, когато дрехите от колаборацията ще бъдат пуснати в продажба по цял свят, но само в избрани магазини и онлайн на hm.com.  Отбележете си датата, а докато чакате да дойде началото на ноември разгледайте снимките на колекцията, ние вече си набелязахме няколко неща:Текст: Ани Георгиева 

Снимки: H&M

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BURBERRY

Палто от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Slim boyfriend jeans от GRLFRND

Slim boyfriend jeans от GRLFRND Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от VERSACE

Пуловер от VERSACE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понякога всичко необходимо е само един тренчкот… и доза увереност!

Ако сте пропуснали
Най-четени