13 пъти УАУ от улиците на Ню Йорк

x

 

 


Един поглед ти стига да се убедиш. Те са тук, за да покажат на града кои са повелителките на стила му. Кои са дивите, които го давят в цветове до самия ръб на космополита му.

Седмицата на модата се настани удобно в Ню Йорк и разпъна декорите на своя 7-дневен парад на суетата и красотата. Най-сочните трендове и най-актуалните модни хитове маршируват из градския лабиринт и подсказват какво ще носим на границата между два сезона. С една стъпка в лятото, а в следващата – в есента.

Палитрата започва неусетно да се мени. Бледорозово се нажежава до циклама. Нежнобежовото прелива полека в коняк и горчица. Тренчовете и блейзърите стават задължителна компания и малка броня срещу менливото време и неспокойните температури.
Токчетата се редуват с ботуши до коляното. Но в картинката се промъкват и сандали, и кецове. Сякаш градът съвсем е объркан кой сезон стана и какво му се носи.

Пищните бижута излизат на лов за погледи. Микроскопичните слънчеви очила не скриват много от погледа, но пък отлично демонстрират, че остават тренд, който продължава да бъде горещ, независимо на кой лист от календара сме.Карго панталоните с висока талия, изобилие от джобове и прибрани по глезена крачоли си завоюват сигурен статут на главен герой в есенния гардероб. Стрийт стайл принцесите на Ню Йорк ни показват, че можем да ги носим и с минималистични кроп топове, и с бели ризи, с блузи с поло яка, с тънки плетива, кожено яке и… как ли още не.

В предните редици с находките на сезона избързват да се покажат и костюмите от две части в комбинация шорти и сако. Кимаме им одобрително. Защото надушваме, че можем да ги съчетаем както с умопомрачителни токчета, така и с всичко приземено до мокасина и тотално спортна обувка.

И понеже детайлите не ни убягват. Ню Йорк се произнесе – бъкет шапките и грамадните принцески диадеми ще продължат да бъдат ключов акцент и на територията на Fall-Winter 2019.

Гледката от стрийт стайл сцената на Голямата ябълка ни допадна. Да видим с какви картини ще ни посрещнат улиците и на останалите модни столици съвсем скоро!Текст: Александра Тошева

Снимки: @laviedupapillon; @newgirlnyc; @polliani; @sandrasumburg; @streetstyleteller; @stylesightworldwide; @tamara; @tesshell; @tezza;@tonyamatyu.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обявяваме събота за ден на точките… останалото щастие вярваме, че само ще дойде!

Ако сте пропуснали
Най-четени