5 тренда при обувките на есента

x

Обувките са нашето тайно удоволствие. Те са в състояние да преобразят дори и най-скучния или семпъл аутфит в истински пир на модата. А през есента и зимата, когато особено много залагаме на аксесоари, защото те са един от най-добрите начини да покажем индивидуалност, обувките заемат особено важно място в дневния гардероб. След като изгледахме и отбелязахме най-доброто от модните седмици в Ню Йорк, Лондон и Милано, няма как да не си вземем бележки и да не сведем цялата купчина модна информация до няколко основни точки, които да ни преведат през модното море. С гордо изправена глава по есенните улици на града!

Панделки

Абсолютният хит на сезона! Панделките са най-големия акцент на есента. Носим ги във всякакви големини, вариации и цветове. Колкото по-големи, толкова по-добре! Не се страхувайте да прекалите. Този път ви е простено! Модата го изисква.

Животински принтове

Крайно време е да кажем едно голямо BASTA на всички спорове около животинските принтове. Не, те не са кичозни, ако са носени и поднесени с мярка и вкус. Тази година тигровото, леопардовото и зебровото са повече от популярни и правят тоталното си завръщане на модния подиум. Не че някога са слизали от краката на най-модерните момичета, но все пак!

„Грозните“ маратонки

Тренд още от миналата година, т.нар. грозни маратонки нямат намерение да се отместят от светлините на прожекторите. С едно уточнение и допълнение – подметката е бяла, широка, още по-голяма, а цветовете са по-ярки и пролетни, отколкото бихме предположили, че пасват на зимното настроение. Е, с тях няма как да останете незабелязани!

Квадратни обувки

Да, буквално! Вместо типичните заоблени балеринки или остри обувки, тази есен формата се променя. Това е тренд, който определено няма да е по вкуса на по-консервативните дами, но може би е време за малка промяна? И едно е сигурно, ще бъдете в центъра на модната вихрушка. Съветваме ви да стартирате с по-прибран и класически модел… има време и за изпълнения в червено или бяло!

Обувки с бродерия

Е, стигнахме и до най-странния тренд. Тук затаяваме дъх и мислим два пъти преди да предприемем покупка. Обувки, които по-скоро приличат на дамаска на диван или пък на килим… Определено е изпитания за вкуса ни и за начина, по който виждаме тази есен. Но пък модните гурута твърдят друго и тези обувки бързо се превърнаха в супер тенденция. Да не говорим, че си прокрадват път до сърцата ни от миналата година. Е, май няма да успеят и тази…

Текст: Теа Николова

Снимки: Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Mood Designer Sweatshirt за Нея

Напишете вашето послание тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Нея

Mood t-shirt за Нея Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Него

Mood t-shirt за Него Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Перфектният аутфит за работещи момичета!

Ако сте пропуснали
Най-четени