Енциклопедия на стрийт стайла, директно от Ню Йорк

x


В края на лятото дъждът не е достатъчна причина, за да обезсърчи посетителите на Ню Йоркската седмица на модата да извадят най-очарователните си облекла, вдъхновени от целия този моден пир, който цари наоколо. Извън ревютата тълпите експертно смесваха летни цветове, тенденции от минали години, животински принтове, кожа, велур, лен, коприна… Резултатът е майсторски. Класа, стил, нестандартни решения, много добри попадения и едно-единствено нещо, издигано в култ от истинските нюйоркчани. А именно култът към свобода, удобство и комфорт. Защото в град, в който всяка секунда можеш да избереш да бъдеш друг, е най-важно да избереш правилното лице и правилния човек, в който искаш да се превърнеш.

Да, между 6 и 12 септември целият свят гледа към Ню Йорк. Вече ви показахме най-добрите колекции, на които попаднахме. Ако трябва да бъдем честни, очаквахме малко повече блясък. Но няма как да останем безразлични към предложенията на Monse и Tom Ford, например! Изключително много ни допада умението на онези, които успяват небрежно и супер успешно да връщат на мода позабравени трендове или да носят по различен начин тенденции и базови елементи, които сме свикнали да виждаме навсякъде.

Абсолютните герои на сезона са необичайните шарки, животински, флорални или пък на  точки, но и много, много деним, съчетан с пайети, кадифе и кожа. Най-популярните аксесоари са ботушите, сандали с плоска подметка или половин (малък) ток.

Далеч от модния подиум, времето в Ню Йорк наистина не беше най-подходящото. Дъждове, малко слънчевите лъчи и тази специална смесица от топлина и влажност на града създават една доста неприятна комбинация за онези, които се опитват да се изпъкнат в модната тълпа. За щастие тази тълпа е запозната с предизвикателството и е готова да се справи с нея с охота. Как го правят ли? Флорални рокли; практични шорти, леопардови – това са тайните оръжия на сезона. Избрахме кадри, които определено могат да служат за основа на добрия гардероб. Защото онова, което диктува модата, е именно стрийт стайла!


Текст: Теа Николова

Снимки: Vogue

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С рокля и правилните обувки вторник не е никакво предизвикателство!

Ако сте пропуснали
Най-четени