Енциклопедия на стрийт стайла, директно от Ню Йорк

x


В края на лятото дъждът не е достатъчна причина, за да обезсърчи посетителите на Ню Йоркската седмица на модата да извадят най-очарователните си облекла, вдъхновени от целия този моден пир, който цари наоколо. Извън ревютата тълпите експертно смесваха летни цветове, тенденции от минали години, животински принтове, кожа, велур, лен, коприна… Резултатът е майсторски. Класа, стил, нестандартни решения, много добри попадения и едно-единствено нещо, издигано в култ от истинските нюйоркчани. А именно култът към свобода, удобство и комфорт. Защото в град, в който всяка секунда можеш да избереш да бъдеш друг, е най-важно да избереш правилното лице и правилния човек, в който искаш да се превърнеш.

Да, между 6 и 12 септември целият свят гледа към Ню Йорк. Вече ви показахме най-добрите колекции, на които попаднахме. Ако трябва да бъдем честни, очаквахме малко повече блясък. Но няма как да останем безразлични към предложенията на Monse и Tom Ford, например! Изключително много ни допада умението на онези, които успяват небрежно и супер успешно да връщат на мода позабравени трендове или да носят по различен начин тенденции и базови елементи, които сме свикнали да виждаме навсякъде.

Абсолютните герои на сезона са необичайните шарки, животински, флорални или пък на  точки, но и много, много деним, съчетан с пайети, кадифе и кожа. Най-популярните аксесоари са ботушите, сандали с плоска подметка или половин (малък) ток.

Далеч от модния подиум, времето в Ню Йорк наистина не беше най-подходящото. Дъждове, малко слънчевите лъчи и тази специална смесица от топлина и влажност на града създават една доста неприятна комбинация за онези, които се опитват да се изпъкнат в модната тълпа. За щастие тази тълпа е запозната с предизвикателството и е готова да се справи с нея с охота. Как го правят ли? Флорални рокли; практични шорти, леопардови – това са тайните оръжия на сезона. Избрахме кадри, които определено могат да служат за основа на добрия гардероб. Защото онова, което диктува модата, е именно стрийт стайла!


Текст: Теа Николова

Снимки: Vogue

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обявяваме събота за ден на точките… останалото щастие вярваме, че само ще дойде!

Ако сте пропуснали
Най-четени