7 пъти вдъхновени от Карън Уазън и нейната приказка

x


Карън Уазън е особена порода инфлуенсър с близо половин милион последователи. Умее да печели различните аудитории – тези на фешънистите, на многодетните майки, на пътешествениците, но и на почитателите на лежерния и непретенциозен стил, в който живее всичкият комфорт на света.

Още докато е студентка в Лондон, съвсем млада всъщност – едва на 21 години, се прибира у дома в Бейрут за кратко. Но съдбата ѝ приготвя грамадна по важност среща – тази с бъдещия ѝ съпруг, Елиас. Самият той е на 27 по това време. И двамата са просто на ваканция при семействата си. Тя живее и учи в британската столица, а той в Дубай. Виждат се просто веднъж и дори не разменят телефонните си номера. Младежът обаче ѝ праща покана за приятелство във Facebook и съобщение: “Беше ми приятно да се срещнем”. Но нищо повече, съобщения не започват да валят и двамата полека се забравят. Или не съвсем. Месеците се завъртат и Карън отново се прибира у дома за Великден. И какво съвпадение – с Елиас отново пресичат пътищата си. Той я кани на вечеря. После на закуска. После на обяд и вечеря. Всеки ден до края на престоя им в Бейрут. И решават да си дадат шанс, макар и от разстояние. Скайп разговорите стават ежедневие за тях в продължение на 3 години. Малки и големи жестове и планирани заедно пътешествия им помагат да скрепят връзката си и тя да устои дори на дистанция.Забавното е, че двамата заживяват в една и съща държава – Дубай, за първи път чак след сватбата си – четири години след първата им среща. И всичко някак си се нарежда просто перфектно. Точно както двамата изглеждат на всяка снимка заедно. Странно е, когато искрата между двама души може да се усети дори само в погледа, който си разменят, запечатан на картинка.

Останалото е история, както се казва. Първи се появява синът им Джорджи. И само месец след раждането му, Карън разбира, че е бременна отново… този път с близнаци. Изненадата е огромна, но тя не се поколебава, приема го като огромен дар и с отворени обятия посреща малките си момиченца – Карли и Кей.

Съпругът ѝ я подкрепя не само в грижите за децата им, но и безрезервно вярва в кариерата ѝ на инфлуенсър. И ние също, защото и в Instagram-а на Карън, и в блога ѝ, който оставя постепенно на заден план, за да създаде Youtube канала си, се усеща неподправена естественост. Както и искрено отношение, когато подбира брандовете, с които да работи, и продуктите, които да промотира.

Стилът на Карън е особен микс от контрасти. Но безкрайно ни харесва, че успяваме винаги да намерим в какво да се припознаем – независимо дали става дума за рокля за червения килим или спортен суитшърт с качулка.

И още един любопитен факт за Карън. Близка приятелка е с Линдзи Лоън. Двете се запознават в Лондон в компанията на общи познати, докато Карън още е студентка по психология там. И бързо откриват колко общо имат помежду си като усещане за света. Разменят контакти и продължават да общуват. Гостуват си и не спират да споделят една с друга. Карън определя Линдзи като един от най-сладките хора, които познава. А актрисата е изключително привързана към Джорджи и близначките.Текст: Александра Тошева

Снимки: https://www.instagram.com/karenwazenb/

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Панталон от GIORGIO ARMANI

Панталон от GIORGIO ARMANI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пола тип молив от ALTUZARRA

Пола тип молив от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Въпрос на акценти…

Ако сте пропуснали
Най-четени