Авангардът като начин на живот или на… обличане

x

avant_garde_fashion_tips_how_to_dress_avant_garde

 


Понякога, особено в условие на предпразнична треска, ни се иска да бъдем различни… с нещо. Имаме две възможности – да изберем да сведем стила си до най-краен минимализъм или да направим обратното – да бъдем авангардно дръзки. Авангардът като стил в ежедневието е нещо, което малцина могат да експлоатират добре. Затова, ако не сте сигурни какво точно искате и как да го постигнете, а идеята ви допада, може би ще успеем да внесен малко яснота.


 

avant_garde_style_tips

 


Едно от най-важните правила при авангардното обличане е, че почти няма правила. Необходими са ви дрехи с различни цветове и дизайн, както и много аксесоари. Граница между търсения ефект и кича обаче е много тънка. Трябва да сте наясно, че целите да постигнете оригиналност във вида, а не да изглеждате глупаво.


 

avant_garde_style_in_fashion_tips_and_inspiration

 


Експериментирането е друга важна особеност при авангардния стил на обличане. Това включва комбиниране на материи, цветове, форми. Нужна е фантазия, много фантазия. Различната визия по смисъла на авангарда обаче получава „живот“, благодарение на аксесоарите. Използвайте големи бижута, метални орнамени, играйте си с релефите и различните компоненти на облеклото. Всъщност не ви трябват допълнителни покупки, в повечето случаи вероятно имате всичко у дома. Остава само да придадете повече виталност на любимите си облекла и модни притежания.


 

icon_elle

 


Да се облечете авангардно е въпрос на преживяване, а не въпрос на обличане по смисъла на първичната необходимост да се предпазим от студа. Едни от най-известните дизайнери, които сезон след сезон ни вдъхновяват да мислим в таква посока са Vivienne Westwood, Alexander McQueen, Issey Miyake. Произведенията на висшата мода често ни напомнят за този моден стил, а ежедневните дрехи на много звезди ни карат да си мислим как ли бихме носили авангардът върху своите плещи. И ще опитаме, смело и непредсказуемо, защото зимата е подходящо време точно за такива модни експерименти.


 

seikotaki02-781219-japanese-designer-in-astria-fashion-week

 


Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Вижте още:

ДНЕС ОТГОВАРЯМЕ НА ВСИЧКИТЕ ВИ ВЪПРОСИ ЗА ОБУВКИТЕ НА ВИСОКИ ТОКОВЕ

НЯМА ВЪЗРАСТ ЗА ДОБРИЯ СТИЛ, А ПОНЯКОГА ТОЙ ИДВА С НАПРЕДВАНЕТО НА ГОДИНИТЕ

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петък е за слънце и лимони, вие изберете в каква форма и съотношение… 

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ