Безброй звезди, безброй пайети

x

 


На заем от пролетно-летните колекции взехме хиляди, милиони пайети, за да продължим с празничното зимно настроение. Без значение дали ще посрещате празниците в домашна обстановка, в ресторант или на някой остров в Гърция, няма как да пропуснем облеклото, което е не по-малко важно от локацията.

 


 

 


Първото ни предложение е блясък, много отразена светлина, безброй пайети, точно в тематиката на празниците, с които стартира вълшебната зима всяка година. Тривиално или нестандартно, роклите посипани с тези блестящи частици са на модните подиуми почти всеки сезон от световно признати марки като Elie Saab, Roberto Cavalli и Valentin Yudashkin. 

 


 


Както в пролетните колекци, пайетите присъстваха и в есенно-зимните линии. Изкусно пришити в сложни форми или по целия тоалет като безброй звезди в ясна нощ.

 


 


Ние мислим, че тези малки и луксозни „молекули” по шифона и коприната са идеална предпоставка, за повече емоции и празничен дух. Отразявайте фойерверките от Нова година върху тялото си, проектирайте новогодишната нощ върху тоалета си и не забравяйте, че вътрешната красота може да има и външен израз, например с безброй пайети и широки усмивки. 

текст: Стефи Стоева

снимки: БГНЕС

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени