Чорапогащниците – начин на употреба и как да ги носим

x

winter style. street-style-tights 9-700 px

 


Понякога си мислим, че чорапогащниците не са за пораснали момичета. Температурите навън обаче ни задължават да мислим трезво. Не харесваме и как звучи тази дума, но все пак, ще се наложи да я повторим още няколко пъти от сега до края на зимата. И трябва да си признаем – чорапогащниците са ни нужни за офисното облекло, за нощите, когато обличаме любимата си черна рокля през студените вечери… Има и още много причини да не спираме да ги носим. И понеже чорапогащниците са едни от най-противоречивите аксесоари на сезона, все пак има неща, които трябва да знаете, за да сте сигурни, че ще ги носите правилно.


 

8-MILAN-STREET-STY_2007369a

 


Винаги обмисляйте нюанса с внимание. Ако черното е безпогрешен избор, то всичко различно от него трябва внимателно да се съчетава с тоалета. С някои нюанси на зеленото например може да изглеждате като анимационни герои, а с други – елегантно и свежо.


 

secrethipster2

 


Чорапите върху чорапогащника на показ не са добър избор. Не правете като в детските години. Знаем колко добре изглежда тренда сандали и обувки с чорапи. Но не се опитвайте да повтаряте тренда с чорапогащник, върху който сте обули чорапи, които на всичко отгоре показвате.


 

Like-modern-Little-Red-Riding-Hood-well-red-tights

 


Ярките нюанси комбинирайте с неутрални. Ако чорапогащникът ви е в яркочервено или светлосиньо, то нека горната дреха да бъде по-семпла. Играйте с контрастите, но все пак не прекалявайте с твърде много и големи блокове от цветове, освен ако не сте сигурни, че изглеждате наистина стилно, а не кичозно.


 

dianna

 


Скъсаният чорапогащник винаги е табу. Освен ако не сте привърженици на някоя субкултура, а всъщност отивате на работа или на кино, то скъсаният чорапогащник трябва да отиде в кофата за боклук.


 

126396-Short-Pleated-Skirt-With-Tights-Camel-Colored-Sweater

 


Ако целият ансамбъл от дрехи, който обличате е в ярки нюанси, можете да използвате чорапогащник в неутрални цветове, буквално за да неутрализирате цветовете и да създадете усещане за баланс.


 

494cc355e57893f1ea13dfb77a4d4a86c27b61eb

 


Мини полите и рокли се носят най-елегантно с неутрални цветове чорапогащници. Оставете цветните за дни, в които полата ви стига поне до коляното.

Експериментирайте с шарките. Но ако чорапогащникът ви е на райета, блузата също, полата и тя, то вероятно трябва да смените нещо от трите преди да излезете навън.

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Pinterest

Вижте още:

ТОП 5 В ПЕТЪК: ПЕТ ПРИЧИНИ ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ БЕЛИЯ ПАНТАЛОН ПРЕЗ ЕСЕНТА

КАК ДА НОСИМ: ЕФЕКТЪТ НА ФЕДОРАТА

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Всяка неделя, която ни приближава към лятото, е достоен повод за празник!

Ако сте пропуснали
Най-четени