Как да носим: дънковата пола на сезона

x

Дългата дънкова пола е сред онези любими на модната индустрия трендове, които се завръщат отново и отново. Още в началото на годината, когато ви представихме нашите размисли и страсти по отношение на модния свят през 2023, предсказахме завръщането на този вечен базов модел в гардероба на жената.Пролетта постепенно настъпва и съвсем в реда на нещата е време дънковата пола отново да дойде на дневен ред. Тук сме, за да ви дадем някои идеи как да я съчетаете стилно, в крак с тенденциите и най-вече с добър вкус.

Ето нашия дънков LOOKbook… 

The Simple Look
Започваме с възможно най-лесния вариант – съчетаването с нещо изчистено и семпло. В повечето случаи – черно или бяло. Така създаваме минималистична и универсална визия, която би могла да намери приложение в повечето аспекти от ежедневието ви. Подходяща едновременно за работа и коктейли след работа, така популярната “basics only” визия е най-достъпния начин да инкорпорирате тренда в стила си.

The Maximalist Look
За любителите на по-цветни и екстравагантни визии, чиито модни нужди не могат да бъдат задоволени от черно поло или бяла тениска, предлагаме значително по-смела алтернатива. Предизвикателен потник за по-топлите дни. Обемен пуловер за хладните следобеди. Многослойна визия за вечерите из града. Каквото и да изберете, гарантираме ви поне 3 комплимента от най-страстните любители на максималистичната визия – Gen Z.

The Business LookСтилът за офиса вече отдавна не е това, което беше. Освен изискванията за благоприличие и представителност, все повече работодатели стимулират екипите си да изразяват себе си, чрез своето облекло. Дънковата пола е добър избор за малко по-лежерните дни в офиса, в които все пак искате да се чувствате добре, но без да прибягвате към строго официалния дрескод. 

The Colorful Look 
Сигурни сме, че първата асоциация на всички ни, чувайки „деним” са десетки различни оттенъци синьо. Спектърът на денима обаче далеч не се ограничава дотам. Ако не искате да се лишавате от комфорта на плата, но не сте фен на традиционния му вид, има множество по-цветни начини. 

The Grunge Look
Един от най-значимите трендове за тази пролет е именно новият гръндж. „Обновена версия” на добре познатата ни естетика от 90-те години на миналия век. Представяме си този тип стайлинг за онези неделни брънчове с приятели, когато комфорта се усеща отвътре навън, горното копче на полата е разкопчано (благодарение на вкусните палачинки), а сторито в Instagram гласи: #goodvibesonly


Текст: Наско Фотев

Снимки: Getty Images

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени