Как да носим: ръководство за фестивални фешънисти

x


Има много неща, които обичаме от фестивалния сезон: коктейлите, концертите, безкрайните вечери с приятели и хубава музика, фойерверките, конфетите, морето… Схванахте идеята. Но завинаги любимата част от който и да е фестивал си остава планирането на тоалета. Никакви правила, колкото се може повече бижута, най-смелите дрехи, заровени дълбоко в гардероба – всичко е позволено. И точно заради прекалено големия набор от възможности понякога ни е трудно да изберем!

Ето защо в този слънчев съботен ден решихме да сглобим един лесен наръчник за почитателките на фестивалната мода. Събрахме няколко идеи как бързо и ефективно да сглобим аутфита си, както и няколко от тенденциите във фестивалното облекло за идното лято.Чарлстон за начало

Тази година видяхме връщането на модната реколта 70-те, 80-те и 90-те години навсякъде. Ако още не сте на гребена на винтидж вълната, няма по-добър повод да опитате нещо по-дръзко в ретро стил от фестивала. Не само ще бъдете в състояние да танцувате и скачате наоколо, но ще го правите със лекота. Освен комфорт, панталонът предлага и сигурна защита от най-злия ви летен враг – комарите. Никой не казва, че красивото не може да бъде и практично, нали?

Как да носим: комбинирайте с ефектен къс топ или боди, за да подчертаете фигурата си и да създатете баланс, необходим при избора на разкроен панталон. Не прекалявайте обаче с пайетите и аксесоарите, за да може акцент да бъде именно чарлстонът.

Бралетът може да бъде и самостоятелна дреха

Макар бралетите да са по-разпознаваеми като бельо, не малко пъти сме ги виждали като част от аутфит, която е преднамерено неприкрита. Затова не се страхувайте да експериментирате, като оставите за акцент в тоалета си един бралет – дантелата и без това е на почит във фестивалната мода.

Как да носим: съчетайте с макси пола или разкроен панталон. Препоръчително е да не залагате на мини полите и шортите, защото бралетите разкриват достатъчно плът. Можете да добавите и ефирна жилетка или блейзър и колиета за разкош.

Широкопола шапка = фестивален аутфит по всяко време

Каквото и да решите да облечете за партито, една широкопола шапка веднага ще превърне тоалета ви в бохемска визия, подходяща за Coachella. Шапките няма нужда от повече обяснения.

Как да носим: всякак. Независимо на какви дрехи се спирате, убедени сме, че една обикновена черна шапка ще им подхожда.
Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

И август, и понеделникът се нуждаят от едно и също – цветове. Ярки, по възможност!  

Ако сте пропуснали
Най-четени