Какво да облечем за брънч

x


Брънчът е онова свещено време, в което нито е прекалено рано за чаша просеко, нито е прекалено късно за бъркани яйца и шепа сладкиши. Повод стрелките да забавят ход и да внесат доза безвремие в уикенд следобедите ни. Нашето запазено време за топли срещи и сладки приказки.

Вече ви разказахме за любимите ни брънч места в града. А сега дойде момент да споделим повече за стила и визиите, които избираме, за да ги посетим.  

Първо правило, запомнете – няма правила. Точно така, стриктен канон какво да облечем за брънч липсва. При все това има няколко усърдно налагащи се трендове. Женственият микс между едновременно елегантно, стилно и комфортно облекло се превръща в неписан закон за ранните следобедни часове на уикенда.

Топлите карамелени нюанси, съчетани помежду си, са винаги добра идея. В компанията на кашмирен пуловер и палто от вълна, няма как да не бъдете спокойни за топлината и уюта на деня си.Но пък, ако ви се експериментира с цветовете, имате всичката свобода на света. Все пак делението на делници и празници не е напълно случайно. Внесете истинска празнична нотка, като смесите отровнозелено с цвят на лавандула. Или поднесете към горчицата ярко райе и цикламена чанта. А защо не трио от горещо какао, червено и петроленосиньо. Важното е балансът между отделните тонове да е спазен и да ви носи удоволствие в крайния си резултат.

Не забравяйте, че е сезонът на шаловете. Имплементирайте ги в стила си и заложете на нещо обемно, oversize, но фино като материя.

Аксесоарите са ключови за брънч дрескода, който постепенно се налага. Правилният часовник може да замести всички бижута. Но нека не подценяваме и изящните украшения. Чифт перлени обици, пръстен с дискретен диамант или брошка с инициалите на любим бранд – всеки малък детайл завършва цялостната картина. А ние винаги се стремим към аутфит, който едновременно да отразява личния ни стил и да ни носи максимум комфорт в ефектно изражение, нали?

Готови брънч?Текст: Александра Тошева

Снимки: @tamara; @iamchouquette; @blaireadiebee; @fashiioncarpet; @hegeaurelie; @leoniehanne.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~ LOOK OF THE DAY~

Ако отговорът е дънково яке, то въпросът не е от значение! :)  

Ако сте пропуснали
Най-четени