Лудостите, които единствено модните момичета ще разберат

x

 

 

 


 

Ако често ви се присмиват заради нестандартните ви хрумванията и за това, че се радвате на дребните неща в живота, вероятно имате нужда да смените приятелския си кръг. Да, човек очаква да намира разбиране от страна на най-близките в обкръжението си. И все пак има неща, за които не може да им се сърдите, защото, ако вярвате в модата като в религия, вероятно много от приятелите ви няма да разберат тази ваша страст, но пък ние ви подкрепяме на сто процента. Ето по какво можете да познаете дали изповядвате модните вярвания до краен предел и кога не трябва да обръщате внимание на хорските погледи и приказки.

 


 

 

 

 


 

Поне веднъж годишно си купуваме обувки, които обуваме веднъж годишно. Да, понякога обувките ни „говорят“ през витрините, чуваме ги през девет магазина в десети или без да искаме вече сме ги премерили и… ясно е какво следва. Понякога обаче тези обувки не са най-подходящите за начина ни на живот, а цената им е по-висока от месечния наем на квартира в центъра на София. И все пак тези обувки стават наши! Е, в крайна сметка, сме доволни!

 


 

 

 

 


 

Способни сме да спрем всяка непозната жена на улицата и да я попитаме от къде си е купила този прекрасен шал. Или чанта, или гривна….или, каквото и да е. Просто трябва да се знае, че изобщо не сме срамежливи, ако въпросът опира до събиране на информация и проучване на пазара.

Чакаме с месеци любимите си обувки да се появят в eBay с нашия номер и никога не си променяме мнението, че искаме точно тях. Ами, все пак смятаме, че постоянството е добро качество, така че няма защо да ни се сърди никой.

 


 

 

 

 


 

Не вярваме, че някои дрехи излизат от мода и затова никога не излизат и от гардероба ни, освен ако нещо безвъзвратно не им се случи. Да, всяко ново е добре забравено старо. Това важи за дрехите на точки, на звездички. За платформите, за перлите и… какво друго ви хрумва?

 


 

 

 

 


 

Носим очила по всяко време на годината, защото те перфектно завършват тоалета ни!

Смятаме, че дамска чанта за три хиляди евро е нещо съвсем в границите на нормалното. Не, че всяка една от нас притежава такава, но нито имаме нещо против, нито смятаме, че е лошо. Точка по въпроса!

 


 

 

 

 


 

Маратонки с всичко! Е как не! Всички блогъри го правят, Лагерфелд ни го показа, какво повече ни трябва?

Да се измъкнем по-рано от работа, за да успеем да отидем на голяма разпродажба в любимия ни магазин. Ако се наложи да излъжем, го правим с най-добри намерения, наистина! И не искаме да навредим никому!

 


 

 

 

 


 

Да, понякога носим ботуши през пролетта, дори, когато е топло. Понякога носим летните си дрехи, когато е студено, понякога смесваме стиловете, така че свят да ви се завие! Защото смятаме, че в модата всеки момент може да е подходящ за още мода, защото няма време за стереотипи, защото обожаваме модата и по всичко ни личи, че е така!

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

„В нашата реклама продаваме надежда“

Из дневниците на Кари Брадшоу: 10 урока по мода, за които бяхме забравили

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ