Manolo Blahnik дебютира на лондонската модна сцена

x

 

 

 

 


 

Дългоочаквания дебют на Маноло Бланик в Лондон стана факт с кратък филм режисиран от Майкъл Робъртс. Ето го и резултатът, видял бял свят в Covent Garden Hotel, и който може да остави любителките на марката буквално без дъх. 

 


 

 

 

 


 

По обувките се забелязва леко испанско настроение и бродерии, които ни връщат в началото на миналия век. Розово, синьо, оранжево, с декорации и много украси, остри върхове… както си го познаваме – нищо от това, което сме очаквали не липсва по моделите. Те изглеждат точно така, както Кари Брадшоу би ги носила.

 


 

 

 

 


 

Бланик признава, че се ужасява от тълпи с хора и това е основната причина, поради която до сега е отказвал участие в лондонската седмица на модата. „Седмицата на модата в Лондон все пак се е променила толкова много напоследък, тя е по-професионално издържана сега и аз наистина мисля, че тя е една от най-вълнуващите по света. Освен това всичко става толкова прозрачно вече с новите технологии, блоговете и туитове, а аз исках да се докосна до нормалните хора”, разказва дизайнерът по отношение на модната презентация именно в английската столица. 

 


 

 

 

 


 

За любител на киното, какъвто е Бланик е съвсем нормално и колекцията му да бъде представена под формата на видео материал и този факт не учуди критиците ни най-малко. Краткият филм е вдъхновен от музиката, немите филми и красотата на 20-ти век. Дизайнерът е искал да улови в моделите си усещането за елегантност и изисканост от това време.

 


 

 

 

 


 

Той все още не дава информация дали ще се появява повторно на лондонската сцена, но признава, че целия процес по организирането на събитието е бил изтощителен. И въпреки, че името му е признато по целия свят той сподели, че е притеснен как все пак ще бъде прието модното му представяне.

текст: Стефи Стоева

снимки: Press

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в летен вариант.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ