Manolo Blahnik дебютира на лондонската модна сцена

x

 

 

 

 


 

Дългоочаквания дебют на Маноло Бланик в Лондон стана факт с кратък филм режисиран от Майкъл Робъртс. Ето го и резултатът, видял бял свят в Covent Garden Hotel, и който може да остави любителките на марката буквално без дъх. 

 


 

 

 

 


 

По обувките се забелязва леко испанско настроение и бродерии, които ни връщат в началото на миналия век. Розово, синьо, оранжево, с декорации и много украси, остри върхове… както си го познаваме – нищо от това, което сме очаквали не липсва по моделите. Те изглеждат точно така, както Кари Брадшоу би ги носила.

 


 

 

 

 


 

Бланик признава, че се ужасява от тълпи с хора и това е основната причина, поради която до сега е отказвал участие в лондонската седмица на модата. „Седмицата на модата в Лондон все пак се е променила толкова много напоследък, тя е по-професионално издържана сега и аз наистина мисля, че тя е една от най-вълнуващите по света. Освен това всичко става толкова прозрачно вече с новите технологии, блоговете и туитове, а аз исках да се докосна до нормалните хора”, разказва дизайнерът по отношение на модната презентация именно в английската столица. 

 


 

 

 

 


 

За любител на киното, какъвто е Бланик е съвсем нормално и колекцията му да бъде представена под формата на видео материал и този факт не учуди критиците ни най-малко. Краткият филм е вдъхновен от музиката, немите филми и красотата на 20-ти век. Дизайнерът е искал да улови в моделите си усещането за елегантност и изисканост от това време.

 


 

 

 

 


 

Той все още не дава информация дали ще се появява повторно на лондонската сцена, но признава, че целия процес по организирането на събитието е бил изтощителен. И въпреки, че името му е признато по целия свят той сподели, че е притеснен как все пак ще бъде прието модното му представяне.

текст: Стефи Стоева

снимки: Press

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен клъч от SAINT LAURENT

Кожен клъч от SAINT LAURENT Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Интерпретация на класически костюм за понеделник.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ