Масленото зелено е новата зимна любов

x


Зимата често преминава под знака на едни и същи цветове и много сезони някак се уморяваме от еднообразието и монохромните аутфити навън. Добре е все повече да отделяме внимание на цветните акценти в гардероба ни. Да, може би ще направим деня на хората навън с палто в дигитално синьо, да кажем, но безспорно ще променим и настроението си. Разликата между това да сме облечени изцяло в черно и да сияем с цветен акцент е огромна. Да не говорим, че всеки един сезон има своите любими цветове. През тази зима те са ярки и наситени, доста различни от пастелената гама, която беше актуална предишни сезони.

Днес се разхождаме из улиците на любимите ни модни столици и това, което набелязахме, е масленото зелено. Без значение дали избирате плисирана пола, палто, макси пуловер… важното е да разчупите стереотипа на едноцветното облекло. Заложете на изцяло черна визия, ако все още се притеснявате от ярките цветове, но прибавете палто в маслено зелено, което не само, че ще превърне и най-обикновения аутфит в специален, а и ще ви преобрази в истинска модна икона.

Избрахме най-добрите аутфити, забелязани из уличния стил на Милано, Париж, Ню Йорк. Това, което съвсем спокойно можем да научим и да пренесем и по нашите ширини, са не само изключителните комбинации на масленото зелено с останалите цветове и елементи, но и лекотата и смелостта, с която един по-различен цвят може да бъде носен.

Надяваме се, че селекцията ни ще послужи за вдъхновение и ще накара и най-големите любители на едноцветните аутфити да посегнат към един по-различен, но много елегантен и красив цвят. Масленото зелено определено може да замести някои от цветовете от по-тъмната гама, поне за малко, поне тази зима! А съчетанията са безкрайни! Имаме и добри новини за онези, които все пак си падат по черното. Масленото зелено му пасва безкрайно много. 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ciao, понеделник! Готови сме за модни приключния!

Ако сте пропуснали
Най-четени