Масленото зелено е новата зимна любов

x


Зимата често преминава под знака на едни и същи цветове и много сезони някак се уморяваме от еднообразието и монохромните аутфити навън. Добре е все повече да отделяме внимание на цветните акценти в гардероба ни. Да, може би ще направим деня на хората навън с палто в дигитално синьо, да кажем, но безспорно ще променим и настроението си. Разликата между това да сме облечени изцяло в черно и да сияем с цветен акцент е огромна. Да не говорим, че всеки един сезон има своите любими цветове. През тази зима те са ярки и наситени, доста различни от пастелената гама, която беше актуална предишни сезони.

Днес се разхождаме из улиците на любимите ни модни столици и това, което набелязахме, е масленото зелено. Без значение дали избирате плисирана пола, палто, макси пуловер… важното е да разчупите стереотипа на едноцветното облекло. Заложете на изцяло черна визия, ако все още се притеснявате от ярките цветове, но прибавете палто в маслено зелено, което не само, че ще превърне и най-обикновения аутфит в специален, а и ще ви преобрази в истинска модна икона.

Избрахме най-добрите аутфити, забелязани из уличния стил на Милано, Париж, Ню Йорк. Това, което съвсем спокойно можем да научим и да пренесем и по нашите ширини, са не само изключителните комбинации на масленото зелено с останалите цветове и елементи, но и лекотата и смелостта, с която един по-различен цвят може да бъде носен.

Надяваме се, че селекцията ни ще послужи за вдъхновение и ще накара и най-големите любители на едноцветните аутфити да посегнат към един по-различен, но много елегантен и красив цвят. Масленото зелено определено може да замести някои от цветовете от по-тъмната гама, поне за малко, поне тази зима! А съчетанията са безкрайни! Имаме и добри новини за онези, които все пак си падат по черното. Масленото зелено му пасва безкрайно много. 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~ LOOK OF THE DAY~

Ако отговорът е дънково яке, то въпросът не е от значение! :)  

Ако сте пропуснали
Най-четени