Мъжкият часовник и неговите тайни

x

Да, знаем, че телефонът в джоба ви показва колко е часът, колко градуса е навън и кой ви е търсил. И все пак ни се струва, че часовникът е много добър мъжки аксесоар. Той е бижуто, което завършва аутфита, „разказва“ кой сте, разкрива част от характера ви. Мислете за часовника като за вратовръзката – няма значение дали е функционален, защото неговата роля е неделима от цялостната визия.Мъжките часовници не са нещо твърде сложно, макар навсякъде да се опитват да ви убедят в противното. Най-скъпите модели се славят със съвършена изработка и прескъпи материали. По-сложно е да знаете как да носите своето най-мъжко бижу и защо.Ако на часовника пише, че е водоустойчив няма нужда да се къпете с него всеки път. Ако все пак решите да се гмуркате с него във водни басейни, го правете само, в случай че на него е обозначено, че е водоустойчив до 100 метра.

Както всяко друго нещо от мъжкия гардероб и тук е необходимо да съобразявате модела и цвета на каишката с дрехите, които избирате. Макар да звучи старомодно, старайте се цвета на каишката да отговаря на цвета на обувките. Дори и да не ви изглежда реалистично тази подробност се забелязва.Ако често променяте стила си на обличане или искате да имате часовник, който да пасва на всичките ви модни решения, изберете такъв с черна кожена каишка или от стомана, с бял или черен циферблат.

Ако отивате на официална вечеря, забравете за огромния часовник с няколко други показателя за налягане, компас и три секундарника. Нека часовникът показва колко е часът и какъв е вашият стил и няма да има нужда да го казвате с думи.

През лятото е приемливо да използвате часовник с каишка от текстил.Ако не сте маратонец или планинар, не носете часовник, който намеква, че сте такъв. Излишно е. Има разлика между часовник със спортен вид и часовник за спорт. Същото е и с обувките, с дрехите… Бихте ли се разхождали по улицата с екипа си от залата за фитнес?

Твърде големият часовник не компенсира ли по-малкият размер на нещо друго? Да, възможно е някой да си помисли точно това. Мъжете трябва да съобразяват големината на часовника с цялостния си външен вид.Ако не можете да си позволите златен часовник, просто не си купувайте копие на такъв. Няма да сбъркате, ако предпочетете нещо, което отговаря на вашия стил, без да се чудите кога ще се обели евтиното му жълто покритие.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Вижте още:

Street Stype Review: Какво носят мъжете по време на седмицата на модата?

Петте най-стилни: Мъжките блогове за следене

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къса рокля с колан от GIVENCHY

Къса рокля с колан от GIVENCHY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блейзер от Max Mara

Блейзер от Max Mara Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от LOEWE

Кожена чанта от LOEWE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Най-ценното качество, което може да притежаваме, е собствено чувство за стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени