Нови вдъхновения от познати облекла

x

 


Вдъхновението ни за рубриката тази седмица идва от Сингапур с тоалети, чиито корени са далеч от азиатските концепции за мода. Луксозният мулти-бранд магазин 6FIVE BARCODE, който се намира именно там, в далечната Азия, всяка година представя ревю с облекла на висок клас марки, част от които Roccobarocco, Ferre, C’N’C Costume National и други.

 


 


Модата на Сингапур далеч не се вписва в представите ни за обличане, но от ревюто организазирано от 6FIVE BARCODE откраднахме няколко мъжки тоалета, които ни харесаха. Облеклата са с етикети Banana Republic и Balmain, а на нас ни удовлетворяват, защото в тези две марки имаше от всичко по-малко за гардероба на мъжете. Тениските с интересни щампи, обикновено се носят по всяко време на годината и до колкото сме запознати, мъжете винаги им хвърлят по едно око.

 


 


Шаловете също са удобен аксесоар, въпреки че към тях често подхождате с предразсъдъци. Тук комбинациите са ненатрапчиви, има лека игра с цветовете и карето, но нищо което да ви изплаши.  Предложенията важат за голяма част от мъжката ни публика, защото са леко спортни, интересни и закачливи. Радваме се на мъжките шапки и начина, по който всеки ги носи, навитите крачоли и небрежно отпуснатия шал. Традиционото зимно облекло сякаш се е заиграло с натрупването на блуза, връхна дреха и аксесоари. Цялостният стайлинг, който бутикът предлага е лесно приспособим и класически. Използвайте идеите за себе си и направете гардероба си богат на експерименти, защото е ясно, че по дрехите посрещат и това важи и за мъжете.

текст: Стефи Стоева

снимки: БГНЕС 

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени