Една по-различна линия дрехи от Виктория Бекъм – pre-fall 2016

x

Victoria_Beckham_pre_fall_2016_collection1


„Колекция, която може да комбинирате, както си искате. Става дума за натрупване на пластове – неща, които ще са ви удобни.“ Така Виктория Бекъм говори за своята колекция pre-fall 2016 и обещава нови вълнуващи попълнения в творчески аспект. И за всичко това тя получава безрезервната любов на своето голямо семейство. Заедно с показването на новата междинна колекция идва и новината, че Виктория ще открива нови магазини в Ню Йорк, Маями и Лос Анджелис. И всичко това означава, че при госпожа Бекъм нещата се движат перфектно. Но, поглеждаме новата линия дрехи още веднъж и…


Victoria_Beckham_pre_fall_2016_collection7


… Нещо сякаш липсва тук. Поне така „звучи“ представянето на тоалетите на пръв поглед. Дрехите са в контрастни цветове, широките кройки се допълват с пристегнати талии. Моделите са с естествени коси, обути с ниски обувки, което идва като продължение на еволюцията, започнала в стила на Виктория Бекъм преди няколко години. И все пак, дали заради статично заснените модели, дали заради различния имидж, който познаваме, дрехите изглеждат като за жени, които биха облекли всичко, или не биха се интересували какво обличат. А името на Виктория не свързваме с подобен вид клиенти.


Victoria_Beckham_pre_fall_2016_collection3


И все пак, както самата дизайнерка твърди, тук опитът е насочен към това да се внесе повече игривост в ежеднвното облекло. И тя го постига по свой начин. Все пак, признаваме, че с удоволствие бихме опитали oversized палтата в комбинация с деним или пола тип молив. И припомняме, че госпожа Бекъм за трети път тази година спечели награда за моден дизайн по време на Британските награди за мода. Така че оставаме нетърпеливи да поглеждаме към всичко, случващо се около нея в този аспект. А вие какво мислите?


Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

ПЛЕТЕНИ ПУЛОВЕРИ, ЗИМА, ВИНО И ДОСТАТЪЧНО СЕЗОНЕН КОМФОРТ

ПАРИЖ В РИМ ИЛИ ЕДНА МОДНА ИСТОРИЯ ОТ НЕОБЯТНИЯ СВЯТ НА CHANEL

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петък води със себе си  дълъг уикенд, но и доза есенно лошо време. Първото все пак още…

Ако сте пропуснали
Най-четени